Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.

page: Velgenreiniger

Velgenreiniger

Lichtmetalen velgen vervuilen razend snel. En dan zijn zowel gewone metalen velgen als lichtmetalen sportvelgen onder de auto geen fraai gezicht. Door warme remstof, extreme temperatuursverschillen en weersinvloeden laat vuil zich erg moeilijk verwijderen bij een poetsbeurt. Vooral als u niet vaak de tijd heeft om uw auto te wassen merkt u dat het vuil zich steeds moeilijker laat verwijderen. Zelfs als uw auto net de wasstraat uitkomt zien de velgen er vaak nog niet mooi uit. Giva Wheels levert daarom een velgenreiniger die zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen verwijdert. De velgenreiniger is op natuurlijke basis zodat kwetsbare gepolijste delen en chroom niet worden aangetast. De te reinigen velgen dienen te worden besproeid en vervolgens 1 minuut in te laten werken. Daarna kan het vuil met een borstel losgeboend worden. Vervolgens kan het vuil afgenomen worden en hierna goed afgespoeld worden met bij voorkeur warm water.

Wij geven als tip de velgen na elke poetsbeurt in te sprayen met een universele siliconenspray waarmee u ook rubbers soepel houdt en niet laat bevriezen. Hierdoor zet u een transparant filmpje op de velg waardoor vet en vuil niet kunnen hechten.

De velgenreiniger kunt u met uw velgen mee bestellen in onze webshop.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag open van 09:00 tot 17:00!