Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo American Force

American Force: Topklasse gesmede velgen voor trucks en SUV's

American Force, met bijna 20 jaar ervaring in de industrie, heeft zich gevestigd als een leider in de markt van gesmede velgen voor trucks en SUV's. Begonnen in een klein kantoor in Miami, is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand productiecentrum voor gesmede velgen. Met een toewijding aan groei en innovatie, biedt American Force een breed scala aan velgen, allen vervaardigd in de VS met Amerikaanse legeringen.

Het aanbod omvat de AFW 09 Liberty SS en AFW 11 Independence SS, beiden beschikbaar in stijlvol gepolijst ontwerp in maten 20, 22 en 24 inch, perfect voor een breed scala aan truckfitments. De AFW F20 Atom SS, eveneens gepolijst en verkrijgbaar in 22 en 24 inch, toont de expertise van American Force in het creëren van hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke velgen.

Als een onafhankelijke, familiegeleide onderneming, plaatst American Force de belangen van de klant altijd voorop. Dit maakt hen een uitstekende keuze voor truck- en SUV-eigenaren die op zoek zijn naar velgen die zowel sterkte als stijl bieden. Hun kleine, hands-on team staat garant voor persoonlijke service en kwaliteit, waardoor elke set velgen niet alleen een product, maar een stukje vakmanschap is. Voor de ultieme combinatie van robuustheid en stijl, is American Force de go-to keuze.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte American Force velgen voor uw voertuig te vinden.

American Force velgen overzicht

American Force velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek American Force's assortiment van duurzame, Amerikaans gesmede velgen, ideaal voor trucks en SUV's. Verkrijgbaar in diverse maten en stijlvol gepolijst.

Bestel velgen van American Force en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande American Force velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte American Force velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op American Force velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe American Force velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik American Force velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen American Force velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of American Force velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of American Force velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke American Force velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden American Force velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De American Force velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u American Force online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van American Force eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn American Force velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw American Force velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik American Force velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van American Force bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste American Force velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke American Force velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken