Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Apex wheels

Apex Wheels: Prestatiegerichte velgen, ontworpen voor snelheid

Apex Wheels, gevestigd in Californië, onderscheidt zich met meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van functionele, racebewezen velgen. Gestart in 2007 als een passieproject, is Apex uitgegroeid tot een toonaangevende speler met een team van meer dan 30 medewerkers en een voorraad van meer dan 15.000 velgen. Hun assortiment omvat lichtgewicht gesmede en Flow Formed velgen, ontworpen voor echte prestaties.

Het aanbod van Apex Wheels bestaat uit de ARC8-serie, beschikbaar in Anthracite, Hyper Black, Hyper Silver, Race Silver, Satin Black en Satin Bronze, in maten variërend van 17 tot 19 inch. De ARC8R Forged-serie biedt stijlvolle opties in Anthracite, Brushed Clear, Motorsport Gold, Satin Black, Satin Bronze en Silver (17 en 18 inch). De EC7-lijn in Anthracite, Race Silver, Satin Black en Satin Bronze (18 en 19 inch), samen met de EC7R Forged in vergelijkbare kleuren en de EC7RS Forged-serie in grotere maten (18 tot 20 inch), tonen de veelzijdigheid van Apex. De FL5 en SM10-series, beschikbaar in Anthracite, Race Silver en Satin Black (18 en 19 inch), en de VS5RS Forged-serie in diverse kleuren en maten (17 tot 20 inch), completeren het assortiment.

Apex Wheels richt zich op het bieden van ware prestaties in elk aspect van hun ontwerp en productieproces. Dit streven naar prestatie blijkt niet alleen uit hun productie en testen, maar ook uit hun gedetailleerde pasgidsen en toewijding aan uitstekende klantenservice. Voor bestuurders die op zoek zijn naar echte prestaties, gebouwd door mensen met een passie voor motorsport, is Apex Wheels de ideale keuze.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Apex wheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Apex wheels velgen overzicht

Apex wheels velgen gemakkelijk online bestellen

Verken Apex Wheels voor lichtgewicht, functionele racevelgen. Ideaal voor motorsportliefhebbers, beschikbaar in diverse stijlen en maten.

Bestel velgen van Apex wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Apex wheels velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Apex wheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Apex wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Apex wheels velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Apex wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Apex wheels velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Apex wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Apex wheels velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Apex wheels velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Apex wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Apex wheels velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Apex wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Apex wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Apex wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Apex wheels velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Apex wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Apex wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Apex wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Apex wheels velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken