Uw bestelling GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België! Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, plug-and-play! Meer dan 75.000 tevreden klanten!
Logo Berlin Wheels

Berlin Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Berlin velgen gemakkelijk online bestellen.

Alle Berlin velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Berlin Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Berlin velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Berlin velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Berlin Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Berlin Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Berlin Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Berlin Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Berlin Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Berlin Wheels velgen, daarnaast worden Berlin Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Berlin Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Berlin Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Berlin Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Berlin Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Berlin Wheels velgen?

Berlin Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Berlin Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Berlin Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Berlin Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2596 reviews
Ongelooflijke Service
Steven - Maaseik
Lang over nagedacht om velgen met banden te kopen, kom uit België. Zondagavond besteld en op 5de dag vrijdag geplaatst bij hun op magazijn. Kwam eraan en onmiddellijk kwamen ze mijn velgen plaatsen. Ze hebben het perfect geplaatst, ben er super blij mee. Heb wel 3,5 uur gereden op en af. Maar is vind dit helemaal niet erg want de prijs en de service telt bij mij. Dus ik raad jullie aan want ze hebben echt veel keus van velgen en banden. SUPER doe zo verder....
Top service!
Wim - Grimbergen
Prima communicatie per mail voorafgaand aan mijn aankoop. De verpakking (velgenset op een pallet met plastic foil er rond gewikkeld) was meer dan ok. Van de kwaliteit van de velgen en gemonteerde banden ben ik uitermate tevreden. Kortom, uitstekende service en top producten.
Zoals gehoopt
Gerard - Leeuwarden
De velgen werden na 7 werkdagen geleverd, inclusief banden en uitgebalanceerd. Verpakt op palletje in folie. Ze passen en staan goed
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag Open van 09:00 tot 17:00!