Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Billet Specialties

Billet Specialties velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Billet Specialties weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Billet Specialties velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Billet Specialties treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Billet Specialties zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Billet Specialties, variërend van 18 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Billet Specialties velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Billet Specialties

Glenn werkte aan de zijde van zijn vader en leerde produceren en machines programmeren, maar had al snel zijn eigen aspiraties. Nadat hij enkele onderdelen voor zijn Ford Coupé uit 1932 had bewerkt, werd het tijd om zijn liefde voor auto's in de zaak te brengen. Op de jonge leeftijd van 26 jaar begon Glenn met het ontwerpen en produceren van onderdelen voor de street rod en muscle car markt. Het jaar was 1985 en Billet Specialties was geboren.
Beginnend in een ruimte van 4.000 vierkante meter, duurde het slechts twee jaar voordat de ruimte te klein werd en een gebouw van 20.000 vierkante meter werd aangekocht om de groei aan te kunnen. Toen de verkoop en productie bleven groeien, werd in 1997 een tweede gebouw van 24.000 m² aangekocht.
In 2002 verhuisden we naar ons huidige gebouw van 100.000 m², waardoor de hele operatie weer onder één dak plaatsvond.

Ons eerste wiel werd bewerkt in 1989. Het was een driedelig wiel. In 1990 werden tweedelige wielen de standaard voor de Hot Rod industrie. Deze innovatieve ontwerpen maakten aangepaste pasvormen mogelijk die de perfecte pasvorm voor uw voertuig creëren.

Billet Specialties velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Billet Specialties velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Billet Specialties velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Billet Specialties leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Billet Specialties op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Billet Specialties velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Billet Specialties velgen, daarnaast worden Billet Specialties velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Billet Specialties velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Billet Specialties velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Billet Specialties gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Billet Specialties optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Billet Specialties velgen?

Billet Specialties gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Billet Specialties op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Billet Specialties bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Billet Specialties bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!