Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Compomotive

Compomotive velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse Compomotive is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van Compomotive tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere Compomotive velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg. Bestel velgen van Compomotive en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Compomotive velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Compomotive

Sinds 1973 heeft Compomotive Wheels met succes voldaan aan de eisen van toonaangevende motorsport teams wereldwijd, door het produceren van een reeks van lichtmetalen velgen die voldoen aan de strengste wereldwijde testnormen.

Voortdurend onderzoek, ontwikkeling en investeringen in de nieuwste technologie voor alle aspecten van de wielproductie hebben het hoogste kwaliteitsniveau verzekerd.

De betrouwbaarheid en technische uitmuntendheid van Compomotive wielen heeft ertoe bijgedragen dat coureurs en teams door de jaren heen ontelbare racekampioenschappen hebben gewonnen. Dit succes heeft Compomotive tot een 'Must Have' merkaccessoire gemaakt voor autoliefhebbers voor hun straatauto's.

Het familiebedrijf is in de afgelopen vier decennia gestaag gegroeid en heeft producten verkocht in meer dan zestig landen over de hele wereld. De reputatie van Compomotive is zo groot dat grote autofabrikanten het bedrijf raadplegen voor het ontwerpen en produceren van prototypewielen voor nieuwe voertuigen in de ontwikkelings- en testfase.

Wanneer uw vraag binnenkomt, zal deze worden behandeld door personeel dat kan putten uit jarenlange ervaring in het vak. Zij begeleiden u graag bij het aankoopproces om ervoor te zorgen dat u de meest geschikte wielen kiest voor het beoogde gebruik.

Het is belangrijk te onthouden dat alle Compomotive wielen ontworpen en geproduceerd worden volgens één compromisloze standaard. Dit betekent dat de wielen die u koopt profiteren van alle technologie en het erfgoed dat wordt gebruikt in de wielen waarmee u over de hele wereld evenementen kunt winnen.

Compomotive velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Compomotive velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Compomotive velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Compomotive leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Compomotive op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Compomotive velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Compomotive velgen, daarnaast worden Compomotive velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Compomotive velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Compomotive velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Compomotive gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Compomotive optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Compomotive velgen?

Compomotive gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Compomotive op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Compomotive bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Compomotive bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!