Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cor.Speed

Cor.Speed velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Cor.Speed velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Cor.Speed kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Volvo. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Cor.Speed, variërend van 18 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Cor.Speed velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Cor.Speed

SPORTIEF DESIGN EN HOOGSTE KWALITEIT
Een succesverhaal sinds 1998

Het merk COR.SPEED SPORTS WHEELS staat voor luxe en lifestyle.

Een label dat kwaliteit en prestaties combineert in een innovatief design.

Ons doel is om voertuigen meer individueel te maken met lichtmetalen velgen van hoge kwaliteit. Met actuele trends en een breed assortiment hebben wij altijd de vinger aan de pols van de tijd.

Het merk lichtmetalen velgen van de Zwitserse velgensmederij heeft in zeer korte tijd een toppositie verworven op de internationale markt van autoaccessoires.

Nieuwe, innovatieve ontwerpen zoals DEVILLE en KHARMA zijn kort na hun verschijning al echte klassiekers.

Cor.Speed velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Passende Cor.Speed velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Cor.Speed velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Cor.Speed is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Wat zijn Forged, Flow Forming of Forged Hybrid velgen?

Een upgrade voor een normaal gegoten velg is een proces dat Flow Forged heet. Deze methode wordt ook wel Flow Forming of Forged Hybrid genoemd, maar heeft niets met smeden te maken. De naam wordt vaak door marketeers gebruikt om een gevoel van kracht over te brengen. Ongeacht het feit dat er geen smeedwerk aan te pas komt, heeft deze productiemethode wel degelijk voordelen wat betreft de het versterken van het aluminium.

Het midden van de velg wordt uit een mal gegoten. Vervolgens wordt het onafgewerkte wiel op een machine geplaatst die het wiel verwarmt tot meer dan 400 graden. Twee roterende schijven rollen vervolgens het verwarmde wiel naar beneden, waardoor de uiteindelijke vorm en breedte worden gevormd. Door dit proces van warmte en druk kunnen wielproducenten minder materiaal gebruiken, wat het gewicht van de velg ten goede komt. De structuur van het aluminium verandert waardoor een wiel ontstaat dat dunner, sterker en aanzienlijk lichter (ongeveer 25%) is dan een traditioneel gegoten wiel, met een verbeterde sterkte en een lager gewicht dat vergelijkbaar is met volledig gesmede wielen.

Forged velgen zijn dus ideaal voor performance auto's waarbij elke kilo gewichtsbesparing telt zonder daarbij concessies te doen aan sterkte en veiligheid.

Grootste assortiment Cor.Speed velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Cor.Speed velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Cor.Speed leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Cor.Speed op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Cor.Speed velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Cor.Speed velgen, daarnaast worden Cor.Speed velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Cor.Speed velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Cor.Speed velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Cor.Speed gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Cor.Speed optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Cor.Speed velgen?

Cor.Speed gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Cor.Speed op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Cor.Speed bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Cor.Speed bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!