Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cor.Speed

Cor.Speed velgen: Synoniem voor luxe en stijl

Sinds 1998 staat Cor.Speed Sports Wheels bekend om zijn luxe en lifestyle-georiënteerde velgen. Dit Zwitserse merk heeft zich snel gevestigd in de internationale markt van autoaccessoires met zijn kwaliteitsvolle en prestatiegerichte lichtmetalen velgen. Cor.Speed onderscheidt zich door zijn innovatieve designs, zoals de Deville en Kharma, die al snel zijn uitgegroeid tot klassiekers in de autowereld.

Cor.Speed biedt een breed assortiment aan velgen, met een focus op actuele trends en individualiteit. Hun velgen zijn beschikbaar in verschillende inchmaten (18 tot 23 inch) en in diverse afwerkingen zoals mat zwart, gunmetal, en zilver, met unieke details zoals een 'red undercut' voor een opvallende look. Flow Forged technologie zorgt voor sterkte en lichtheid, waardoor Cor.Speed velgen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel superieur.

Als merk van de Zwitserse velgensmederij, belichaamt Cor.Speed de perfecte mix van kwaliteit, prestaties en stijl. Het merk blijft een voortrekker in de velgenmarkt, waarbij elk ontwerp getuigt van een diepe betrokkenheid bij innovatie en trendsetting. Cor.Speed is ideaal voor autoliefhebbers die hun voertuig willen personaliseren met velgen die zowel in stijl als in prestatie uitblinken.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cor.Speed velgen voor uw voertuig te vinden.

Cor.Speed velgen overzicht

Cor.Speed velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Cor.Speed Sports Wheels, een Zwitsers velgenmerk dat innovatief design en luxe combineert, met populaire modellen als Deville en Kharma.

Bij diverse modellen van Cor.Speed kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Volvo. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Cor.Speed en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Cor.Speed velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cor.Speed velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Cor.Speed velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Cor.Speed velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Cor.Speed velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Cor.Speed velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Cor.Speed velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Cor.Speed velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Cor.Speed velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Cor.Speed velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Cor.Speed velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Cor.Speed online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Cor.Speed eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Cor.Speed velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Cor.Speed velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Cor.Speed velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Cor.Speed bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Cor.Speed velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Cor.Speed velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken