Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Coro Wheels

Coro Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Coro velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Coro Wheels kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Coro Wheels, variërend van 18 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Coro velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Coro Wheels

Wij geloven dat u meer verdient. Dat is wat ons 's nachts wakker houdt en wat ons elke dag drijft. Wij willen dat u wielen heeft die stijlvol zijn, uitzonderlijk gemaakt en ook nog betaalbaar - alles wat u zich maar kunt wensen, en meer. Wij willen u de beste en diepste ervaring in de sector bieden - van ontwerp en productie tot verkoop en distributie. Wij willen dat elke interactie die u met ons heeft naadloos verloopt. Daarom stellen wij u, onze dealers en onze klanten, centraal en hechten wij veel waarde aan integriteit, authenticiteit en verdiend vertrouwen.

Wij willen dat onze wielen vandaag en morgen de beste zijn en daarom kijken wij altijd vooruit en hechten wij veel waarde aan innovatie en technologie. Wij willen uw verwachtingen overtreffen door consequent producten van hoge kwaliteit te leveren en ons af te vragen 'hoe kunnen we dit beter, sneller, sterker maken?'

Geen compromissen. Geen uitzonderingen. Met Coro krijgt u het beste.

Coro wielen worden geproduceerd in onze ultramoderne TÜV-goedgekeurde fabrieken. Elk van de op maat ontworpen legeringen van topkwaliteit wordt gemaakt met computergestuurde lagedrukgietmachines met een speciale aluminiumlegering.

Elk wiel dat onze fabriek verlaat, is het resultaat van meer dan 30 complexe productieprocessen. Ze ondergaan strenge tests om te garanderen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn en zowel aan onze als aan uw strenge normen voldoen. Wij denken dat deze compromisloze aanpak wielen oplevert die boven de rest uitsteken.

Coro velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Coro Wheels zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Coro Wheels zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Coro Wheels modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Coro Wheels lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Coro Wheels velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Coro Wheels velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Coro Wheels velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Coro Wheels velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Coro Wheels velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Coro Wheels is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Coro Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Coro Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Coro Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Coro Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Coro Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Coro Wheels velgen, daarnaast worden Coro Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Coro Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Coro Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Coro Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Coro Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Coro Wheels velgen?

Coro Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Coro Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Coro Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Coro Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!