Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Coventry

Over Coventry

Jaguar wielen, exclusief ontwikkeld voor Jaguar auto's. Dat is waar Coventry Wheels voor Jaguar over gaat. De Jaguar is een zeer speciale auto en vereist een zeer speciale aangepaste wielmontage die op de juiste wijze is ontworpen voor de Jaguar. Jaguar auto's zijn notoir moeilijk om wielen op te monteren. Dat is de reden waarom Coventry is opgericht, om de juiste wieluitrusting voor Jaguar auto's te maken. Naaf centrische Jaguar wielen met de juiste Jaguar offset en boutpatroon.

Coventry wielen zijn ook speciaal gestyled voor Jaguar auto's, waaronder de S-Type Jaguar, X-Type Jaguar, Jaguar XK en Jaguar XJ. Jaguar voertuigen roepen een zeer speciale esthetiek op en uw Jaguar velgen moeten passen bij die esthetiek. Coventry Wheels zijn dienovereenkomstig ontworpen en worden aangeboden in Hyper Silver, Gloss Black en Chrome. Als het gaat om maten, Coventry biedt 17 inch Jaguar wielen, 18 inch Jaguar wielen, 19 inch Jaguar wielen en 20 inch Jaguar wielen.

De productie van wielen voor zulke high-performance voertuigen als Jaguars laat geen ruimte voor compromissen. Daarom hebben we door de jaren heen technologie na technologie geperfectioneerd die Coventry wielen de geprefereerde upgrade maken voor elke gepassioneerde Jaguar eigenaar.

Eerst en vooral, zijn wij toegewijde studenten van alles wat met Jaguar te maken heeft. Wij hebben een diepgaande en diepgewortelde kennis van de nuances van Jaguar engineering, zodat nauwkeurige wiel offsets, achter holtes op maat van oversized Jaguar remmen en agressieve ophanging componenten, naaf-centrische center boringen die uw Jaguar omhelzen zonder centreer ringen, en vele soortgelijke eisen, zijn gewoon een tweede natuur voor ons.

Coventry Jaguar Wheels worden vervaardigd in misschien wel de meest geavanceerde wielproductiefaciliteiten ter wereld. Onze productietechnologieën zijn veelzijdig en stellen ons in staat wielen te produceren die op het scherpst van de snede staan, zowel qua design als qua prestaties. Rotary Forging™, bijvoorbeeld, is een onorthodoxe aanpak die we hebben ontwikkeld om de sterkte van het wiel drastisch te verhogen en tegelijkertijd de rotatiemassa te verlagen. Onze tweedelige wielbenadering stelt ons in staat complexe ontwerpelementen in de naaf en de spaak te realiseren en die vervolgens met fusielassen aan een lichtgewicht gesmede loop te bevestigen. En onze gegoten wielen bestaan uit een gepatenteerd en metalurgisch exotisch aluminium amalgaam. U ziet, we nemen dit heel serieus.

Coventry velgen overzicht

Coventry velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Coventry weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Coventry velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Coventry treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Coventry zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Coventry, variërend van 19 inch tot en met 21 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Coventry velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Coventry velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Coventry velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Coventry leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Coventry op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Coventry velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Coventry velgen, daarnaast worden Coventry velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Coventry velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Coventry velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Coventry gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Coventry optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Coventry velgen?

Coventry gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Coventry op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Coventry bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Coventry bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!