Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Enkei

Over Enkei

Enkei is vanaf het begin aanwezig geweest in de wereld van racing wielen. Sinds het begin, staat het Aziatische merk voor lichtmetalen velgen met de hoogste kwaliteit en blinken uit in vorm, gewicht en design.

Experts van gerenommeerde teams in de Formule 1 en de Aziatische Drift Series staan hier volledig achter. Enkei heeft zich bewezen als een van de top lichtmetalen velgen fabrikanten wereldwijd.

Het racing en tuning merk Enkei wordt ook beschouwd als een top product onder raceliefhebbers, omdat ze hun auto-eigenaren in staat stellen om het uiterlijk van de auto gemakkelijk, maar aanzienlijk te verbeteren qua sportieve looks.

Het technisch hoge niveau wordt ook bevestigd door de Duitse TÜV (bedrijf voor de veiligheid van het product). Enkei voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Enkei velgen overzicht

Enkei velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Enkei velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Enkei, variërend van 14 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Enkei velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Enkei velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Enkei velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Enkei leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Enkei op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Enkei velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Enkei velgen, daarnaast worden Enkei velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Enkei velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Enkei velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Enkei gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Enkei optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Enkei velgen?

Enkei gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Enkei op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Enkei bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Enkei bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!