Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Gianelle wheels

Gianelle Wheels: Luxe en innovatie in moderne autovelgen

Gianelle Wheels, onderdeel van Giovanna Wheels, heeft sinds 1997 de norm gezet in de luxe wielindustrie. Met een sterke focus op design, innovatie en vakmanschap, biedt Gianelle een assortiment velgen die zowel esthetisch als functioneel indrukwekkend zijn. Deze velgen zijn niet alleen een verrijking voor het voertuig, maar ze reflecteren ook de toewijding aan kwaliteit en stijl die Gianelle nastreeft.

Het assortiment van Gianelle Wheels omvat de Dilijan in zwart en zilver met gepolijste gezichten (20 en 22 inch), de Monte Carlo-serie in zwart en zilver, zowel effen als met gepolijste gezichten (20, 22 en 24 inch), en de Parma in zwart en zilver met gepolijste voorkant (24 en 26 inch). De Verdi-lijn, beschikbaar in zwart en zilver, zowel effen als met gepolijste voorkant (20, 22, 24 en 26 inch), biedt nog meer diversiteit in het assortiment.

Gianelle Wheels onderscheidt zich door hun nadruk op unieke ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor hun velgen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar voor zowel dagelijks gebruik als voor luxe voertuigen. Met een geschiedenis van innovatie en kwaliteit in de luxe wielindustrie is Gianelle Wheels de ideale keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, prestatie en luxe.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Gianelle wheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Gianelle wheels velgen overzicht

Gianelle wheels velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de luxe van Gianelle Wheels: uniek design en hoogwaardige afwerking. Kies uit diverse maten voor auto's, trucks en SUV's.

Bestel velgen van Gianelle wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Gianelle wheels velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Gianelle wheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Gianelle wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Gianelle wheels velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Gianelle wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Gianelle wheels velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Gianelle wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Gianelle wheels velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Gianelle wheels velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Gianelle wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Gianelle wheels velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Gianelle wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Gianelle wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Gianelle wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Gianelle wheels velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Gianelle wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Gianelle wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Gianelle wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Gianelle wheels velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken