Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Giovanna wheels

Giovanna Wheels: Innovatie en luxe in autovelgen

Giovanna Wheels, opgericht in 1997, heeft een revolutionaire bijdrage geleverd aan de wereld van luxe autovelgen. Met een focus op techniek, design en productie, heeft Giovanna Wheels de normen van luxe wielvakmanschap herdefinieerd. Hun iconische aftermarket wielontwerpen zijn al jaren een toonaangevende kracht in de industrie, waarbij ze de lat hoog hebben gelegd voor anderen.

Het assortiment van Giovanna Wheels omvat de Bogota in zwart en zilver met gepolijste voorkant (24 en 26 inch), de Dramuno-5 in zwart en zilver (20 en 22 inch), en de Dramuno-6 in dezelfde kleuren (24 en 26 inch). De Haleb-serie biedt opties in zwart en zilver, zowel effen als met gepolijste voorkant (20, 22, 24 en 26 inch), en de Masiss in zwart en zilver met gepolijst gezicht (22 en 24 inch). De Spira FF in zilver met gepolijste voorkant en chromen lip (24 inch) toont de unieke esthetische flair van Giovanna.

Giovanna Wheels hecht grote waarde aan design en innovatie, wat terug te zien is in hun producten. Ze zijn toegewijd aan het bieden van het beste aan hun klanten, wat hen een prominente plaats heeft gegeven in de industrie. Hun uitbreiding naar verschillende unieke merken, waaronder Gianelle Designs, Koko Kuture, Koko Solid, en GFG Forged modular wheels, getuigt van hun veelzijdigheid en leiderschap in de markt. Giovanna Wheels is de ideale keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, innovatie en ongeëvenaard design.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Giovanna wheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Giovanna wheels velgen overzicht

Giovanna wheels velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de luxe van Giovanna Wheels: unieke ontwerpen en superieure kwaliteit. Ideaal voor auto's, trucks en SUV's, beschikbaar in verschillende maten.

Bestel velgen van Giovanna wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Giovanna wheels velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Giovanna wheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Giovanna wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Giovanna wheels velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Giovanna wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Giovanna wheels velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Giovanna wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Giovanna wheels velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Giovanna wheels velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Giovanna wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Giovanna wheels velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Giovanna wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Giovanna wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Giovanna wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Giovanna wheels velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Giovanna wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Giovanna wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Giovanna wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Giovanna wheels velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken