Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo KOKO Kuture

KOKO Kuture: Luxe en stijlvolle velgen by Giovanna Wheels

KOKO Kuture, een van de unieke merken van Giovanna Wheels, staat bekend om zijn luxe en stijlvolle velgen, die het moderne landschap van luxe wielvakmanschap hebben hervormd. Sinds 1997 heeft Giovanna Wheels, waaronder KOKO Kuture valt, de norm gezet in de industrie met hun iconische aftermarket wielontwerpen.

Het assortiment van KOKO Kuture omvat de Funen in zwart (22 inch), de Kapan-serie in zwart en zilver (20, 22, 24 en 26 inch), en de Sicily in zwart met gepolijst gezicht (24 inch). De Urfa-serie, beschikbaar in zwart, chroom en zilver (24, 26 en 28 inch), en de Urfa FF in dezelfde kleuren (22 en 24 inch), bieden een veelzijdigheid aan stijlvolle opties. De Vetse-serie in zwart en zilver (26 inch) rondt het assortiment af met een uniek design.

KOKO Kuture onderscheidt zich door de nadruk op design en esthetiek, waarbij elk product innovatief en visueel aantrekkelijk is. Deze toewijding aan kwaliteit en stijl heeft KOKO Kuture tot een prominente speler in de luxe wielindustrie gemaakt. Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, innovatie en ongeëvenaard design, is KOKO Kuture de ideale keuze.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte KOKO Kuture velgen voor uw voertuig te vinden.

KOKO Kuture velgen overzicht

KOKO Kuture velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek KOKO Kuture velgen, onderdeel van Giovanna Wheels. Unieke ontwerpen en luxe afwerkingen, beschikbaar in diverse maten voor een premium uitstraling.

Bestel velgen van KOKO Kuture en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande KOKO Kuture velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte KOKO Kuture velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op KOKO Kuture velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe KOKO Kuture velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik KOKO Kuture velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen KOKO Kuture velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of KOKO Kuture velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of KOKO Kuture velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke KOKO Kuture velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden KOKO Kuture velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De KOKO Kuture velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u KOKO Kuture online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van KOKO Kuture eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn KOKO Kuture velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw KOKO Kuture velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik KOKO Kuture velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van KOKO Kuture bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste KOKO Kuture velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke KOKO Kuture velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken