Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Korbach Wheels

Korbach Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Korbach velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Korbach Wheels kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Ferrari, BMW en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Korbach Wheels, variërend van 18 inch tot en met 24 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Korbach velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Korbach Wheels

Een Nederlands velgenbedrijf. Opgericht in 2020, met meer dan 10 jaar ervaring in de wielenindustrie.

Korbach velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Forged velgen van Korbach Wheels

Velgen van Korbach Wheels worden gefreesd uit een 6061-T6 aluminium blok en zijn daarom minder poreus dan cast velgen. Het forged proces maakt de velgen sterker, duurzamer en beter bestand tegen corrosie en oxidatie. Bovendien wordt de structurele integriteit van de velg niet aangetast. Forged velgen leveren over het algemeen betere prestaties en zijn zuiniger in het brandstofverbruik. De fabriek van Korbach Forged is TÜV gecertificeerd en werkt volgens de JWL VIA richtlijnen. Iedere Korbach Forged set wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Korbach Wheels levert ook velgen geheel naar uw eigen ontwerp en speciaal gemaakt voor uw auto. Kijk voor meer informatie op onze pagina Korbach Custom Forged.

Passende Korbach Wheels velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Korbach Wheels velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Korbach Wheels is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Directional velgen, velgen met een draairichting

Directional, ofwel draairichtiggevoelige velgen hebben gebogen spaken of schuine spaken, zodat het lijkt of ze altijd een bepaalde draairichting op gaan. Er zijn zogenaamde “gestileerde” directional velgen die enkel een draairinchting ontwerp hebben, maar dus eigenlijk niet echt directional zijn. Deze worden slechts met één mal gemaakt, dus aan de ene kant zullen ze naar voren kantelen, wat graven wordt genoemd, en aan de andere kant zullen ze naar achteren kantelen, wat swooping wordt genoemd.

De directional velgen graven of swoopen dus aan beide kanten van uw auto. Deze velgfabrikanten van deze velgen maken dus van beide draairichtingen een aparte mal. Kostbaar maar wel zeer uniek! Bij echte directional velgen bepaal JIJ dus of je ze clean en swooping of agressief en gravend laat draaien.

Giva Wheels geeft middels een icoon aan of de velgen in directional geleverd wordt

Wat zijn Forged, Flow Forming of Forged Hybrid velgen?

Een upgrade voor een normaal gegoten velg is een proces dat Flow Forged heet. Deze methode wordt ook wel Flow Forming of Forged Hybrid genoemd, maar heeft niets met smeden te maken. De naam wordt vaak door marketeers gebruikt om een gevoel van kracht over te brengen. Ongeacht het feit dat er geen smeedwerk aan te pas komt, heeft deze productiemethode wel degelijk voordelen wat betreft de het versterken van het aluminium.

Het midden van de velg wordt uit een mal gegoten. Vervolgens wordt het onafgewerkte wiel op een machine geplaatst die het wiel verwarmt tot meer dan 400 graden. Twee roterende schijven rollen vervolgens het verwarmde wiel naar beneden, waardoor de uiteindelijke vorm en breedte worden gevormd. Door dit proces van warmte en druk kunnen wielproducenten minder materiaal gebruiken, wat het gewicht van de velg ten goede komt. De structuur van het aluminium verandert waardoor een wiel ontstaat dat dunner, sterker en aanzienlijk lichter (ongeveer 25%) is dan een traditioneel gegoten wiel, met een verbeterde sterkte en een lager gewicht dat vergelijkbaar is met volledig gesmede wielen.

Forged velgen zijn dus ideaal voor performance auto's waarbij elke kilo gewichtsbesparing telt zonder daarbij concessies te doen aan sterkte en veiligheid.

Grootste assortiment Korbach Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Korbach Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Korbach Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Korbach Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Korbach Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Korbach Wheels velgen, daarnaast worden Korbach Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Korbach Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Korbach Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Korbach Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Korbach Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Korbach Wheels velgen?

Korbach Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Korbach Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Korbach Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Korbach Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!