Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo League

League Wheels: Innovatie en kwaliteit velgen uit Taiwan

League Alloy Co, Ltd., opgericht in oktober 1994 in Chung-Li, Taiwan, is een prominente speler in de aluminiumwielenindustrie, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een team van ervaren ingenieurs en leidinggevenden, legt League de lat hoog met geavanceerde productiefaciliteiten en een strikt kwaliteitscontrolesysteem. De fabriek van League, ontworpen voor volautomatische productie en beheer, weerspiegelt hun streven naar efficiëntie en precisie. In 1997 nam League een grote stap voorwaarts met de implementatie van CAD- en CAM-systemen, wat aanzienlijk bijdroeg aan de verbetering van zowel de structuur als het uiterlijk van hun aluminium wielen. Als een geregistreerde fabrikant in de VIA van Japan, genieten de producten van League wereldwijde erkenning voor hun betrouwbaarheid en kwaliteit, met name door de Japanse en Amerikaanse automobielindustrie. Deze erkenning bevestigt de status van League als een van de meest betrouwbare producenten van aluminiumwielen ter wereld. In januari 2000 bereikten de productiefaciliteiten van League het prestigieuze ISO9002 kwaliteitsniveau, wat hun toewijding aan kwaliteit en consistente productieprestaties onderstreept. Hun productassortiment bevat modellen zoals de LG279 in zwart met gepolijste voorkant en de M691 en M692, eveneens in zwart maar met verschillende accenten, zoals gepolijste voorzijde of gefreesde accenten, beschikbaar in maten van 15 tot 18 inch. League velgen zijn daarmee een uitstekende keuze voor diegenen die zoeken naar kwaliteit, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht in hun wielkeuze. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of speciale toepassingen, League biedt wielen die zowel functioneel als visueel aan de hoogste normen voldoen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte League velgen voor uw voertuig te vinden.

League velgen overzicht

League velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek League's superieure aluminium wielen. Een uitstekende keuze voor diegenen die zoeken naar kwaliteit, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht in hun wielkeuze

Bestel velgen van League en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande League velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte League velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op League velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe League velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik League velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen League velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of League velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of League velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke League velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden League velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De League velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u League online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van League eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn League velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw League velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik League velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van League bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste League velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke League velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken