Uw bestelling GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België! Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, plug-and-play!
Logo Lorenzo

Lorenzo velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Lorenzo weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Lorenzo velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Lorenzo treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Lorenzo zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Lorenzo, variërend van 21 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Lorenzo velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Lorenzo velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Lorenzo velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Lorenzo velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Lorenzo leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Lorenzo op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Lorenzo velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Lorenzo velgen, daarnaast worden Lorenzo velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Lorenzo velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Lorenzo velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Lorenzo gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Lorenzo optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Lorenzo velgen?

Lorenzo gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Lorenzo op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Lorenzo bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Lorenzo bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 2592 reviews
Gewoonweg uitstekend!
Eric der Kinderen - Heeze
Bestelde velgen na 4 dagen ontvangen. Perfect gemonteerd en keurig en zorgvuldig verpakt. Alle onderdelen zoals verloopringen, naafkapjes en wielmoeren keurig in een doosje met instructie en adviezen meegeleverd. Even een reset in de auto vanwege de nieuwe TPMS-sensoren en klaar. Goed uitgebalanceerd met onopvallend plaklood. Zeer tevreden!!
Site, service, prijs = TOP !!
Koen Valcke - Jabbeke-België
Ik zocht bij bandencentrales in België naar een passende velgenset voor mijn BMW 630IC, bouwjaar 1/2007, maar een keuze bleek bijna onbestaande. Na wat zoekwerk op internet kwam ik bij Vincent van Givawheels. Een perfecte site die me een enorme keuze velgen opleverde, met een handige link naar de bijpassende banden in alle prijsklassen. De vragen die ik had werden spoedig beantwoord via Whatsapp en al vlug besloot ik te bestellen. Ik koos ervoor om ter plaatse mijn Wolfrace-velgenset te doen monteren: een modern en goed uitgeruste bandencentrale met heel vriendelijk personeel. De prijs die ik betaalde ligt BEDUIDEND lager dan in België, tot wel 650 € verschil, daarvoor kan je al eens omrijden ! Mijn oude velgen werden probleemloos teruggestuurd naar mijn thuisadres. De banden zijn ook nauwkeurig uitgebalanceerd. Een echte aanrader! Ik apprecieer vooral het gebruiksgemak van de Givawheels-site, de vlotte communicatie met Vincent via Whatsapp en de professionaliteit van hun montagewerk.
Zoals gehoopt
Gerard - Leeuwarden
De velgen werden na 7 werkdagen geleverd, inclusief banden en uitgebalanceerd. Verpakt op palletje in folie. Ze passen en staan goed
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag Open van 09:00 tot 17:00!