Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo NIU

Over NIU

Wij zijn een producent van lichtmetalen velgen met ISO 9001-certificering: een kwaliteitsmanagementsysteem dat de kwaliteit van de productie garandeert, met bijzondere aandacht voor de behoeften van de klanten Voor onze productieprocessen gebruiken wij een hoogwaardige aluminiumlegering met silicium en mangaan, om een licht en duurzaam product te vervaardigen. Het gebruik van een aluminiumlegering betekent meer lichtheid, minder dichtheid en meer warmtegeleiding, eigenschappen die zorgen voor een betere rijervaring.

Wij zijn ons ervan bewust dat lichtmetalen velgen de prestaties en het comfort tijdens het rijden verhogen, daarom concentreren wij ons nauwgezet op de productieve kwaliteit van onze autovelgen. Aluminiumlegering is een goede geleider van thermische energie, deze eigenschap zorgt voor een optimale verspreiding van de warmte die vrijkomt tijdens het remmen. Dankzij het materiaal dat voor het productieproces wordt gebruikt, zijn wij in staat onze velgen zo te ontwerpen dat de lucht gemakkelijk bij de velgstructuur kan komen en de schijfrem kan afkoelen. Een ander voordeel van een lichtmetalen velg is de stijfheid.

NIU velgen overzicht

NIU velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse NIU is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van NIU tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere NIU velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg.

Alle NIU velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van NIU en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande NIU velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment NIU velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment NIU velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van NIU leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van NIU op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

NIU velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor NIU velgen, daarnaast worden NIU velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om NIU velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden NIU velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van NIU gemonteerd met banden?

U kunt velgen van NIU optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar NIU velgen?

NIU gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van NIU op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van NIU bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van NIU bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!