Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Rocket Racing

Rocket Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Rocket Racing weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Rocket Racing velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Rocket Racing treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Rocket Racing zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Rocket Racing en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Rocket Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Rocket Racing

Geïnspireerd door het verleden, ontworpen voor de toekomst. De Rocket Racing Wheels™ lijn van retro vijf-spaaks lichtmetalen velgen bieden de perfecte look voor klassiekers, hot rods, muscle cars en trucks. Holley Performance Products is de moedermaatschappij van Rocket Racing Wheels, een merk dat doet denken aan de jaren 1960, de gouden eeuw van Detroit automotive performance. Rocket Racing is toegewijd aan het produceren van high-end kwaliteit wielen die opvallen op alles van puur traditionele pre-war hot rods en street rods tot pro-touring muscle cars en g machines.

Sinds de lancering van het merk in 2008, hebben we meerdere stijlen van high-performance, betaalbare lichtmetalen velgen geïntroduceerd die traditionele hot rod styling kenmerken combineren met moderne maten en klassieke afwerkingen. Het huidige gamma omvat traditionele vijfspaakswielen in de Rocket Fuel, Rocket Booster en Rocket Strike; een nierwiel geïnspireerd door zoutvlaktenraces in de Rocket Igniter; grote en kleine combinaties die doen denken aan de vroege dragraces in de Rocket Injector en Rocket Launcher; de op de Indy-races geïnspireerde Solid Rocket en Rocket Fire; een 6-lug, klassiek 5-spaaks wiel ontworpen voor klassieke en moderne vrachtwagens in de Booster 6; een traditioneel 5-spaaks wiel ontworpen voor moderne muscle cars zoals de Mustang, Challenger, Charger, en Camaro; en de Rocket Attack, een split 5-spaaks wiel ontworpen voor high-performance pro-touring stijl builds.

Onze ontwerpers en ingenieurs hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar wat autobouwers en autobezitters willen als het gaat om magische stijl en op maat gemaakte wielen. Terwijl veel wielbedrijven een "one size fits some" benadering bieden van standaard wielen of op maat gemaakte wielen die weken en zelfs maanden duren om te leveren, is de Rocket Racing aanpak anders waardoor we een breder scala aan pasvormen kunnen bieden terwijl we onze klanten tijd en geld kunnen besparen.

Bij het op de markt brengen van elk Rocket Racing wiel worden de backspacing en offsets zorgvuldig gekozen en bewezen om te passen op specifieke types muscle cars, street rods, hot rods, en klassieke & moderne trucks. Dit geeft liefhebbers de mogelijkheid om een perfecte set wielen te kiezen zonder de bank te breken of weken of maanden te moeten wachten op het eindproduct.

Rocket Racing Wheels zijn met precisie vervaardigd uit A356 aluminium en zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de U.S. D.O.T. vereisten en SAE normen of deze te overtreffen, wat resulteert in sterke, lichtgewicht en precisie vervaardigde producten. Alle Rocket Racing-wielen bieden een klassieke look in meerdere afwerkingen, waaronder volledig gepolijst, volledig verchroomd, dubbele fase Hyper Shot lak/bewerkte buitenzijde, dubbele fase Hyper Silver lak/bewerkte buitenzijde en duurzame grijze lak/bewerkte buitenzijde. We zijn toegewijd aan het produceren van wielen met de hoogste kwaliteitsnormen die het uiterlijk verbeteren en de prestaties van uw straatmachine complimenteren.

Rocket Racing velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Rocket Racing velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Rocket Racing velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Rocket Racing leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Rocket Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Rocket Racing velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Rocket Racing velgen, daarnaast worden Rocket Racing velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Rocket Racing velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Rocket Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Rocket Racing gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Rocket Racing optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Rocket Racing velgen?

Rocket Racing gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Rocket Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Rocket Racing bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Rocket Racing bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag open van 09:00 tot 17:00!