Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Walter Performance

Walter Performance velgen: Betaalbare premium kwaliteit

Walter Performance, een merk dat zich onderscheidt in de wereld van autovelgen, biedt premium kwaliteit tegen verrassend betaalbare prijzen. Hun filosofie is simpel: focus op het product, niet op de hype. Dit resulteert in topkwaliteit wielen zonder de extra kosten van een high-end lifestyle merk. De wielen van Walter Performance worden geproduceerd in dezelfde fabrieken als andere prestigieuze merken, wat zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap.

Het merk kiest bewust voor een bescheiden aanwezigheid in de markt. Ze pronken niet met supercars op autoshows en houden hun marketingkosten laag. Dit stelt hen in staat om hun wielen tegen aantrekkelijkere prijzen aan te bieden dan hun concurrenten, zonder in te leveren op kwaliteit. De WP121, WP126, WP131 en WP136 modellen, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals Matt Black, Black Anodized Red en Silver with Polished Face, tonen hun toewijding aan zowel stijl als kwaliteit.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Walter Performance, met plannen om hun aanwezigheid op sociale media en autoshows te vergroten. Dit zal niet alleen hun naamsbekendheid verhogen, maar ook hun netwerk uitbreiden, waardoor nog meer autoliefhebbers toegang krijgen tot hun hoogwaardige producten.

Kortom, Walter Performance biedt een uitstekende balans tussen kwaliteit, design en prijs, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar premium velgen zonder de premium prijskaart.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Walter Performance velgen voor uw voertuig te vinden.

Walter Performance velgen overzicht

Walter Performance velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Walter Performance velgen: eersteklas kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Innovatief design, perfect voor elke auto-enthousiast.Alle Walter Performance velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Walter Performance en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Walter Performance velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Walter Performance velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Walter Performance velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Walter Performance velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Walter Performance velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Walter Performance velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Walter Performance velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Walter Performance velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Walter Performance velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Walter Performance velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Walter Performance velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Walter Performance online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Walter Performance eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Walter Performance velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Walter Performance velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Walter Performance velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Walter Performance bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Walter Performance velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Walter Performance velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken