Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo XO Luxury

XO Luxury velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? XO Luxury weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, XO Luxury velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van XO Luxury treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van XO Luxury zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van XO Luxury, variërend van 19 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande XO Luxury velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over XO Luxury

De XO Luxury-wielen zijn intern ontworpen door onze teams in Californië en Florida en zijn het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling om topkwaliteit in ontwerp, stijl en vakmanschap te garanderen. We zijn vastbesloten om van de XO Luxury Collection de meest gewilde wielen op de markt te maken.

Onze faciliteiten zijn waar dromen werkelijkheid worden. Wij zijn gepassioneerd over het gehele productie- en distributieproces. Van idee tot realiteit, wij zijn er om ervoor te zorgen dat kwaliteit koning is. Wij worden ondersteund door een lange erfenis van ervaring uit alle aspecten van de automotive performance industrie met trendgerichte ontwerpen en een oog voor innovatie.
Wielen maken
competitie
irrelevant

Naast het ontwerpen en engineeren van wielen van de hoogste kwaliteit, zijn we ook trots op ons efficiënte distributiesysteem. Met acht distributiecentra verspreid over het land (en groeiend), worden alle orders onmiddellijk verwerkt, waardoor we de mogelijkheid hebben om alle hoeken van de Verenigde Staten binnen 1-3 werkdagen te bereiken met standaard grondtransportmethoden.

Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang om het grootste respect van onze klanten te behouden.

gemagineerd en
ontworpen om
tijdloos

"Wij genieten van het proces. Het kost tijd, toewijding en detail om de beste te worden. Van ideevorming tot verfijning van het ontwerp, bij XO Luxury hebben we de kunst van het creëren van de meest innovatieve wielen in de industrie geperfectioneerd.

Van pen en papier tot de computer, elk element van een XO ontwerp is verfijnd tot in de perfectie."

innovatieve wielen
verdienen innovatieve
engineering

We maken gebruik van het nieuwste op het gebied van computerondersteunde engineering en testen. Met Finite Element Analysis zijn we in staat om zeer gedetailleerde tests uit te voeren, waardoor onze ingenieurs gedetailleerde visualisaties van de sterkste punten van een wiel en de verdeling van spanningen kunnen bekijken. Hierdoor kunnen ontwerpen worden verfijnd en geoptimaliseerd voordat er fysieke tests plaatsvinden.

Bovendien ondergaan onze wielen zware fysieke en chemische stresstests. Dit hele proces garandeert dat wij onze klanten producten van de hoogste kwaliteit leveren.

XO Luxury velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment XO Luxury velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment XO Luxury velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van XO Luxury leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van XO Luxury op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

XO Luxury velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor XO Luxury velgen, daarnaast worden XO Luxury velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om XO Luxury velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden XO Luxury velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van XO Luxury gemonteerd met banden?

U kunt velgen van XO Luxury optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar XO Luxury velgen?

XO Luxury gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van XO Luxury op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van XO Luxury bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van XO Luxury bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!