Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo XO Luxury

XO Luxury Wheels: Een fusie van kunst en innovatie

XO Luxury Wheels staan bekend om hun unieke combinatie van kunstzinnig ontwerp en geavanceerde technologie, intern ontworpen door teams in Californië en Florida. Deze wielen zijn het resultaat van grondig onderzoek en ontwikkeling, met een sterke nadruk op topkwaliteit, stijl en vakmanschap. Het doel van XO Luxury is om hun collectie tot de meest gewilde wielen op de markt te maken, waarbij passie voor productie en distributie centraal staat.

Het productieproces van XO Luxury wordt gedreven door een diepe passie voor uitmuntendheid en efficiëntie, ondersteund door een rijke erfenis in de automotive performance industrie. Dit omvat niet alleen het ontwerpen en engineeren van wielen, maar ook een efficiënt distributiesysteem, met acht distributiecentra in de VS die snelle en betrouwbare levering binnen 1-3 werkdagen mogelijk maken.

De ontwerpen van XO Luxury zijn innovatief en tijdloos, waarbij elke stap van het proces - van ideevorming tot het verfijnen van ontwerpen - met zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Met behulp van geavanceerde computerondersteunde engineering en Finite Element Analysis, worden de ontwerpen geoptimaliseerd voor sterkte en duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat elk wiel niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste prestatienormen.

Enkele opvallende modellen in de XO Luxury collectie zijn de Cairo in carbon graphite, de Helsinki in donkerbrons met geborsteld voorkant, en de London, verkrijgbaar in snoeprood en zilver met geborsteld voorkant. De Phoenix in gunmetal met geborsteld voorkant toont ook de unieke stijl van XO Luxury.

XO Luxury Wheels belichamen de perfecte fusie van kunst en innovatieve engineering, en bieden een unieke upgrade voor elke auto-enthousiast. Met een focus op stijl, prestatie en kwaliteit, vormen deze wielen een opvallende aanvulling op elke auto, van sportwagens tot luxe sedans.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte XO Luxury velgen voor uw voertuig te vinden.

XO Luxury velgen overzicht

XO Luxury velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de XO Luxury Collection, intern ontworpen en het resultaat van intensieve R&D in Californië en Florida. Topkwaliteit wielen met ongeëvenaarde stijl en vakmanschap.

Bestel velgen van XO Luxury en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande XO Luxury velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte XO Luxury velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op XO Luxury velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe XO Luxury velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik XO Luxury velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen XO Luxury velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of XO Luxury velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of XO Luxury velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke XO Luxury velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden XO Luxury velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De XO Luxury velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u XO Luxury online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van XO Luxury eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn XO Luxury velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw XO Luxury velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik XO Luxury velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van XO Luxury bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste XO Luxury velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke XO Luxury velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken