Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Zito

Over Zito

ZITO Wheels heeft zich ten doel gesteld om de voorhoede van wielontwerp en technologie te bieden, gepresenteerd in een lifestyle product. Onze passie voor innovatie en stijl wordt gedreven door alle facetten van de lifestyle cultuur om een puur uniek product aan te bieden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de wielenindustrie, zijn wij geen vreemde in wat een wiel geweldig maakt. Oorspronkelijk afkomstig uit Europa, werden we al snel een eerste keuze voor aftermarket wielen. Na onze vestiging in de Verenigde Staten in 2013, was het duidelijk dat velen op zoek waren naar velgen die uniek waren. Wij vulden de leegte op en doen dat tot op de dag van vandaag.

Wij bij ZITO Wheels variëren van racefanaten tot modefanaten, dus het is niet meer dan logisch dat ons ontwerp een hybride is van motorsportesthetiek in een lifestylepakket. In essentie combineren onze wielen een zekere mate van sportiviteit met mode om het ultieme wiel te worden voor bijna elke toepassing.

ZF-SERIE

We introduceren de volgende generatie ZITO wielen. Door gebruik te maken van flow forming technologie zijn we in staat geweest om een wiel te maken dat net zo betrouwbaar is als onze ZS lijn, maar met een gemiddelde gewichtsbesparing van 15% over de gehele lijn.

KLASSIEK TIJDLOOS ONTWERP

DE ZS-SERIE

De tijdloze, nooit eindigende stijl van de ZS-serie zijn onze kenmerkende wielsets, op maat ontworpen en ontwikkeld over een reeks van jaren.

Zito velgen overzicht

Zito velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Zito velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Zito en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Zito velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Zito velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Zito velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Zito leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Zito op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Zito velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Zito velgen, daarnaast worden Zito velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Zito velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Zito velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Zito gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Zito optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Zito velgen?

Zito gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Zito op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Zito bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Zito bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!