Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

Eigen velg design ontwerpen?

Giva Wheels maakt dit mogelijk!

Bekijk de mogelijkheden
Vraag offerte aan

Custom Forged velgen

Bent u op zoek naar exclusieve en gepersonaliseerde wielen voor uw voertuig? Ontmoet Monza Custom Forged, het gloednieuwe merk geïntroduceerd door Giva Wheels. We bieden u de unieke mogelijkheid om uw eigen velg te ontwerpen, volledig afgestemd op uw specifieke wensen en de esthetische behoeften van uw voertuig. Elke velg wordt vakkundig vervaardigd volgens de strikte TÜV en JWL-normen, en garandeert ongeëvenaarde kwaliteit.

Eigen velg ontwerpen - Hoe werkt het?

Deel uw wensen

Begin uw reis met Monza Custom Forged door uw specifieke wensen en eisen met ons te delen. Vul eenvoudig onderstaand formulier in, voeg een voorbeeldontwerp toe, en wij nemen de tijd om uw visie volledig te begrijpen. En mocht u hulp nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar om u te begeleiden.
1

Ontvang uw offerte

Binnen 1 tot 2 werkdagen ontvangt u van ons een gedetailleerde en vrijblijvende offerte, zorgvuldig opgesteld op basis van uw ingediende wensen.
2

Bewonder het 3D Ontwerp

Met behulp van geavanceerde 3D-software creëren we technische ontwerpen van uw velgen. We voeren een uitgebreide FEM-analyse uit om de sterkte en duurzaamheid te garanderen, en passen het ontwerp aan waar nodig.
3

Aluminium

Uw velgen worden vervaardigd uit hoogwaardig verwarmd aluminium, zorgvuldig gevormd en bewerkt om aan uw specificaties te voldoen.
4

Precisie draaibewerking

Op de draaibank verwijderen we ruim 70% van het ruwe materiaal, en vormen zo de basis voor uw op maat gemaakte velgen.
5

Verfijning met CNC-Freesmachine

Hier krijgt uw velg zijn unieke vorm en design, met uiterste precisie tot op de duizendste millimeter nauwkeurig gecreëerd.
6

Kleur en bescherming

Uw velgen worden voorzien van een duurzame laklaag in de kleur van uw keuze, voorafgegaan door een microstraalbehandeling en een beschermende chromelaag om roest tegen te gaan.
7

Grondige controle en verpakking

Elke velg wordt zorgvuldig geïnspecteerd om te voldoen aan strenge veiligheidseisen en vervolgens met zorg verpakt ter bescherming tijdens het transport.
8

Snelle en veilige levering

Kies uit diverse verzendopties en ontvang uw bestelling thuis of laat ze monteren bij ons of één van onze montagepartners. Uw comfort en gemak staan voorop.
9

Wat zijn forged velgen?

1 1
1

Forged velgen, ook bekend als gesmede velgen, onderscheiden zich door hun superieure sterkte en lichtgewicht karakter. Deze worden vervaardigd met een CNC-machine, wat zorgt voor een uitzonderlijke precisie en kwaliteit. Een sterke compressie tijdens het productieproces resulteert in een optimale gewicht-sterkteverhouding.

Met een gewicht dat gemiddeld 15% lichter is dan gegoten aluminium velgen, bieden forged velgen verbeterde rijeigenschappen zonder in te boeten aan structurele integriteit. Ervaar een soepeler rijgedrag, verhoogde acceleratie en verbeterde remprestaties, ideaal voor zowel alledaagse ritten als race-avonturen.

Ontdek het verschil en de voordelen van Monza Custom Forged. Elke velg wordt speciaal voor u vervaardigd, en belooft een combinatie van stijl, prestaties en ongeëvenaarde kwaliteit. Uw reis naar op maat gemaakte velgen van wereldklasse begint bij Giva Wheels!

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken