Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo ABS Wheels

ABS Wheels: Scandinavische topkwaliteit velgen voor elke auto

ABS Wheels staat bekend als een vooraanstaande leverancier van autovelgen in Scandinavië, vertegenwoordigd door vele bandendealers in de regio. Hun reputatie is gebouwd op het aanbieden van zelfontworpen velgen met de unieke ABS360 conus, een innovatie die het mogelijk maakt om de boutverdeling van de velgen aan te passen. Deze technologische vooruitgang weerspiegelt de toewijding van ABS Wheels om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke auto.

Het bedrijf legt de nadruk op het aanbieden van een breed scala aan trendy en kwalitatief hoogwaardige velgen tegen een concurrerende prijs. Hun productportfolio omvat diverse series zoals de 314 en 355, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat zwart, zilver, en zwart met gepolijste details. Elke serie heeft zijn eigen unieke kenmerken en stijlen, variërend van klassieke elegantie tot moderne robuustheid, en is beschikbaar in verschillende inchmaten om aan de uiteenlopende voorkeuren van klanten te voldoen.

ABS Wheels is niet alleen gericht op esthetiek maar ook op functionaliteit. Hun velgen zijn ontworpen om zowel duurzaam als stijlvol te zijn, wat hen een populaire keuze maakt voor autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel prestaties als uiterlijk. Met een sterke focus op klanttevredenheid en productinnovatie blijft ABS Wheels een gerespecteerde naam in de autowereld.

Klanten die geïnteresseerd zijn in ABS Wheels kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan modellen en afwerkingen, passend bij hun persoonlijke stijl en de specificaties van hun voertuig. De combinatie van technologische expertise, een oog voor design, en een toewijding aan kwaliteit maakt ABS Wheels een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, trendy velgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ABS velgen voor uw voertuig te vinden.

ABS velgen overzicht

ABS velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek het diverse aanbod van ABS Wheels, de Scandinavische expert in velgen. Kies uit stijlen als de elegante 314 en robuuste 355 series.

Bij diverse modellen van ABS kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Tesla. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van ABS Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande ABS velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ABS velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op ABS Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe ABS Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik ABS Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen ABS Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of ABS Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of ABS Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke ABS Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden ABS Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De ABS Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u ABS Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van ABS Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn ABS Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw ABS Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik ABS Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van ABS Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste ABS Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke ABS Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken