Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alutec

Alutec velgen: Innovatieve designs en uitmuntende kwaliteit

Alutec onderscheidt zich in de velgenindustrie door hun hoge productienormen en de volledige inzet van hun expertise, resulterend in velgen van unieke kwaliteit die aan de strengste eisen voldoen. Als specialist in gepolijste velgen, biedt Alutec een breed scala aan stijlen, geschikt voor vrijwel elk automodel, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit.

Hun gebruik van UV-bestendige coatings maakt de wielen van Alutec uitzonderlijk robuust, waardoor ze een duurzame en stijlvolle toevoeging aan elk voertuig zijn. Deze wielen zijn niet alleen ontworpen om er goed uit te zien, maar ook om de rijervaring te verbeteren, of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijk weekend op uitdagende wegen.

Alutec velgen, variërend van de ADX.02 tot de Ikenu, zijn gemaakt om op te vallen. Deze velgen zijn bedoeld om lang mee te gaan en bieden tijdloze, moderne ontwerpen met een "wow"-effect. Alutec streeft voortdurend naar het ontwikkelen van velgen volgens de laatste trends, zonder in te leveren op kwaliteitsnormen.

Door hun aandacht voor detail en hun vermogen om zowel snelheid als contact met de weg te voelen, brengen Alutec velgen een krachtige emotie tot in het kleinste detail over. Ze zijn meer dan een gewone velg; ze ontsluiten het volledige potentieel van uw voertuig, zowel qua rijgedrag als qua uiterlijk. Alutec velgen brengen deze levensstijl op de weg, elke dag opnieuw.

Beweging, stijl en emotie zijn de kernwaarden van Alutec, ontwikkeld sinds 1996 en vandaag de dag een van de meest succesvolle merken van lichtmetalen velgen in Duitsland en internationaal. Hun visie blijft onveranderd: velgen ontwikkelen volgens de laatste trends, met behoud van maximale kwaliteitsnormen. Met een uitgebreide productportfolio biedt Alutec expressieve statements voor op de weg, beschikbaar tegen een betaalbare prijs, overtuigd dat smaak, normen en stijl geen kwestie van geld zijn. Ontdek de wereld van Alutec en breng meer stijl op de weg met hun uitstekende velgontwerpen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alutec velgen voor uw voertuig te vinden.

Alutec velgen overzicht

Alutec velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Alutec velgen, bekend om hun hoogwaardige productienormen en innovatieve ontwerpen. Kies voor stijl en prestatie met een robuuste afwerking

Bij diverse modellen van Alutec kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi, Volkswagen en Ford. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Alutec velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Alutec en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Alutec velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alutec velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Alutec velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Alutec velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Alutec velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Alutec velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Alutec velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Alutec velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Alutec velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Alutec velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Alutec velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Alutec online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Alutec eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Alutec velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Alutec velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Alutec velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Alutec bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Alutec velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Alutec velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken