Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Antera

Antera velgen: Italiaanse elegantie en geavanceerde technologie

Antera onderscheidt zich in de wereld van autovelgen met een exclusieve collectie lichtmetalen velgen, voortgebracht uit het hart van Italiaans design en vakmanschap. De velgen van Antera zijn het resultaat van geavanceerde ontwerpmethoden, gecombineerd met uitstekende technische kwaliteiten, een handelsmerk waar het bedrijf trots op is. Elk wiel wordt met uiterste zorg ontworpen, vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie, om te voldoen aan de strenge internationale veiligheidsnormen en de eisen van hedendaagse prestatiegerichte auto's.

De Antera 363 en 369 series zijn perfecte voorbeelden van het vakmanschap van het bedrijf. De 363 serie, beschikbaar in 18 inch, kenmerkt zich door een zilveren afwerking met een stalen lip, wat zorgt voor een stijlvol en onderscheidend uiterlijk. De 369 serie, in 20 inch, is afgewerkt in een elegante zilveren kleur, wat een luxueuze uitstraling geeft aan elke auto.

Antera's velgen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook maximale prestaties en veiligheid. Ze zijn speciaal ontworpen om de mechanische spanning te weerstaan die wordt opgelegd door de ophangingsontwerpen van prestatiegerichte auto's. Dit maakt ze een ideale keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar velgen die zowel schoonheid als betrouwbaarheid bieden.

Kortom, Antera velgen zijn een perfecte fusie van Italiaans design, geavanceerde technologie, en toewijding aan veiligheid en prestatie. Ze zijn de ideale keuze voor diegenen die hun auto willen verrijken met een wiel dat niet alleen mooi is, maar ook uitstekend presteert onder alle rijomstandigheden. Met Antera velgen blijft uw auto waar hij hoort - op de weg, in stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Antera velgen voor uw voertuig te vinden.

Antera velgen overzicht

Antera velgen gemakkelijk online bestellen

Verken Antera's assortiment lichtmetalen velgen, bekend om hun Italiaanse design en technische superioriteit. Ontdek de 363 en 369 series voor uw autoAlle Antera velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Antera en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Antera velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Antera velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Antera velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Antera velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Antera velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Antera velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Antera velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Antera velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Antera velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Antera velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Antera velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Antera online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Antera eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Antera velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Antera velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Antera velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Antera bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Antera velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Antera velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken