Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Anzio

Anzio velgen: Betaalbare kwaliteit en stijl voor elke auto

Anzio, een dynamisch merk in de wereld van autovelgen, onderscheidt zich door zijn toewijding aan betaalbare kwaliteit. Voor de prijsbewuste automobilist die geen concessies wil doen aan kwaliteit en stijl, biedt Anzio een uitstekend alternatief. Hun Made-in-Europe velgen benadrukken een compromisloze standaard in zowel ontwerp als duurzaamheid.

Het Anzio-aanbod omvat verschillende modellen zoals de Anzio Split 5H in zowel zwarte uitvoering met gepolijst oppervlak als in grijs, de strakke Anzio Sprint in zwart en de elegante Anzio Turn in zilver. Deze velgen, beschikbaar in diverse inchmaten, zijn niet alleen een toonbeeld van moderne ontwerpen maar bewijzen ook dat hoge kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van de portemonnee. Elk model in het Anzio-assortiment is een toonbeeld van het merk: toegankelijke elegantie gecombineerd met duurzaamheid.

Anzio's jarenlange ervaring en toewijding aan innovatie resulteren in velgen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel superieur zijn. Deze eigenschappen maken Anzio een voorkeurskeuze voor automobilisten die kwaliteit en stijl willen, zonder hun budget te overschrijden. Met Anzio kiest u voor een harmonieuze balans tussen prijs, prestatie en presentatie, waardoor elke rit zowel comfortabel als stijlvol wordt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Anzio velgen voor uw voertuig te vinden.

Anzio velgen overzicht

Anzio velgen gemakkelijk online bestellen

Kies Anzio voor moderne, betaalbare velgen met Europese kwaliteit. Perfect voor de prijsbewuste automobilist die waarde hecht aan stijl en duurzaamheid.

Bij diverse modellen van Anzio kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Volvo, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Anzio velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Anzio en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Anzio velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Anzio velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Anzio velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Anzio velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Anzio velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Anzio velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Anzio velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Anzio velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Anzio velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Anzio velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Anzio velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Anzio online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Anzio eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Anzio velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Anzio velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Anzio velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Anzio bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Anzio velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Anzio velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken