Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo artForm

artFORM Wheels: Exclusief design en hoogwaardige kwaliteit velgen

artFORM Wheels onderscheidt zich in de velgenmarkt met een exclusieve uitstraling en een breed scala aan maten, waardoor het merk uitermate geschikt is voor een diversiteit aan automerken. Het merk kenmerkt zich door een voortdurende innovatie in zowel design als kwaliteit, waardoor artFORM Wheels zich profileert als een modern en kwalitatief hoogstaand merk.

Veel modellen van artFORM Wheels zijn voorzien van ABE en/of TÜV certificering, wat aantoont dat de velgen voldoen aan de meest recente Duitse betrouwbaarheids- en kwaliteitseisen. Deze certificeringen garanderen dat de toepassing van de wielen op verschillende voertuigen voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Het assortiment van artFORM Wheels omvat modellen zoals AF-301, AF-401 en AF-601. Deze reeks biedt verschillende esthetische opties, zoals velgen in zwart, gunmetal met gepolijste voorzijde, royal bronze en high gloss afwerkingen. De beschikbare inchmaten variëren van 19 tot 23 inch, wat een grote variëteit aan voertuigfitments mogelijk maakt.

Door de combinatie van geavanceerd design en superieure afwerkingen bieden artFORM Wheels een luxe en verfijnde optie voor automobilisten die hun voertuig willen voorzien van een onderscheidend en elegant uiterlijk. De toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt artFORM Wheels een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar velgen die zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als technisch geavanceerd.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte artForm velgen voor uw voertuig te vinden.

artForm velgen overzicht

artForm velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de unieke combinatie van stijl en kwaliteit met artFORM Wheels. Ontdek een breed assortiment aan maten en designs, perfect voor diverse automerken en voldoend aan de hoogste Duitse kwaliteitseisen.Alle artForm velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van artForm en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande artForm velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte artForm velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op artForm velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe artForm velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik artForm velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen artForm velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of artForm velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of artForm velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke artForm velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden artForm velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De artForm velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u artForm online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van artForm eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn artForm velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw artForm velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik artForm velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van artForm bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste artForm velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke artForm velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken