Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Asanti

Asanti velgen: Luxe en elegantie voor uw auto

Asanti is een toonaangevend merk in de wereld van luxe velgen, bekend om zijn innovatieve ontwerpen en geavanceerde afwerkingsopties. Elke Asanti velg vertegenwoordigt de perfecte blend van esthetiek en technologie, waarbij elegantie wordt gecombineerd met trendsettende afwerkingen. De wielen van Asanti zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een statement van klasse en verfijning.

Bij Asanti is er een constante inzet voor innovatie en het verbeteren van wat al als de beste wordt beschouwd. Dit wordt weerspiegeld in hun gebruik van hoogwaardig aluminium en het ultieme aandacht voor detail tijdens het smeden van elk wiel. Asanti stelt de normen in de luxe wielenmarkt, met ontwerpen die geen enkel ander merk kan evenaren.

Klanten van Asanti kunnen rekenen op velgen die niet alleen de aandacht trekken met hun adembenemende ontwerpen en afwerkingen, maar ook lang meegaan dankzij de gebruikte hoogwaardige materialen. Het assortiment omvat een diversiteit aan stijlen, van klassiek tot modern, en biedt opties zoals chromen, zwarte en op maat gespoten velgen. Bovendien zijn Asanti-velgen verkrijgbaar in maten variërend van 18" tot 34", waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen.

Asanti onderscheidt zich in de markt door zijn klanten iets unieks te bieden: wielen die niet alleen luxueus zijn, maar ook een verlengstuk zijn van hun persoonlijkheid en stijl. Of het nu gaat om een standaard model of een op maat gemaakt design, Asanti begrijpt de behoefte van elke klant aan exclusiviteit en uitmuntendheid.

Met Asanti-velgen kiest u niet alleen voor een wiel, maar voor een ervaring van luxe en ongeëvenaarde kwaliteit. Elk wiel is een kunstwerk, klaar om uw voertuig te transformeren en u te onderscheiden van de menigte. Asanti is het merk voor degenen die het beste willen en niet minder accepteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Asanti velgen voor uw voertuig te vinden.

Asanti velgen overzicht

Asanti velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de ultieme luxe met Asanti velgen. Ontdek ons assortiment van hoogwaardige, uniek ontworpen velgen, perfect voor diegenen die compromisloze kwaliteit en stijl zoeken.

Bestel velgen van Asanti en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Asanti velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Asanti velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Asanti velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Asanti velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Asanti velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Asanti velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Asanti velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Asanti velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Asanti velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Asanti velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Asanti velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Asanti online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Asanti eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Asanti velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Asanti velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Asanti velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Asanti bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Asanti velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Asanti velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken