Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo AXE

AXE velgen: Innovatie en design in wielen

AXE Wheels, opgericht in 1990 in Londen, heeft een rijke geschiedenis in het creëren van enkele van 's werelds meest innovatieve en prachtig ontworpen wielen. Geïnspireerd door samenwerkingen met toonaangevende merken als AMG en TECHART, heeft AXE een onmiskenbare expertise opgebouwd in de wielindustrie.

Elke reeks, zoals de CF1 en EX20, toont AXE's toewijding aan kwaliteit en design. Het merk heeft zichzelf onderscheiden met zijn 'COMPRESSION FORGED' lijn, gelanceerd in 2017, die uitblinkt in zowel prestaties als esthetiek. Deze lijn bevat 's werelds eerste gepatenteerde truck center cap en super heldere afwerkingen die geen handpolijsten vereisen.

AXE's voortdurende innovatie is verder geïllustreerd door hun streven naar TÜV-certificering voor hun productieprocessen, wat de naleving van strenge Europese kwaliteitsnormen bevestigt. Deze focus op kwaliteit en innovatie wordt weerspiegeld in hun uiteenlopende productlijn, die variëert van klassiek ontworpen velgen zoals de EX10 tot moderne meesterwerken zoals de EX30.

In de loop der jaren heeft AXE Wheels bewezen een leider te zijn in zowel design als kwaliteit, steeds weer grenzen verleggend en de verwachtingen overtreffend. Hun wielen zijn niet alleen bedoeld om een voertuig te completeren, maar om het te transformeren, waardoor een unieke en onmiskenbare stijl wordt geboden die de persoonlijkheid van de bestuurder weerspiegelt. Met een onwankelbare toewijding aan innovatie en uitmuntendheid blijft AXE Wheels een topkeuze voor autoliefhebbers wereldwijd.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte AXE velgen voor uw voertuig te vinden.

AXE velgen overzicht

AXE velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek AXE Velgen, pioniers in wielontwerp sinds 1990. Bekijk onze unieke collectie en ervaar kwaliteit en stijl die je verwachtingen overtreffen.

Bij diverse modellen van AXE kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van AXE en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande AXE velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte AXE velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op AXE velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe AXE velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik AXE velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen AXE velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of AXE velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of AXE velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke AXE velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden AXE velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De AXE velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u AXE online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van AXE eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn AXE velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw AXE velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik AXE velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van AXE bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste AXE velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke AXE velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken