Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo C9 Wheels

C9 Wheels: Innovatieve aftermarket velgen in diverse stijlen

C9 vertegenwoordigt de nieuwste evolutie in de wereld van aftermarket lichtmetalen velgen, waar innovatie en creativiteit samenkomen om iets werkelijk unieks te creëren. Elk C9 wiel wordt vervaardigd met de nieuwste materialen en technologieën, wat resulteert in een product dat zowel veerkrachtig als visueel opvallend is. Deze velgen zijn ontworpen om adembenemende prestaties te leveren, perfect passend bij de hoge eisen van de auto-industrie.

De C9-serie bevat diverse modellen zoals de Chronos en Cortez, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat zwart, glanzend zwart, en gunmetal met gepolijste accenten. Deze stijlen zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van 18 tot 20 inch, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen en persoonlijke voorkeuren.

Deze wielen zijn het resultaat van een gepassioneerd in-house ontwerpteam dat voortdurend streeft naar perfectie en innovatie in het ontwerp van autowielen. C9's benadering van wielontwerp is niet alleen gericht op esthetiek, maar ook op het waarborgen van optimale prestaties en duurzaamheid, wat ze ideaal maakt voor zowel dagelijks gebruik als voor performance-gerichte toepassingen.

C9 staat synoniem voor teamwork, uitgebreide ervaring, en een ongekende passie voor elk project. Het merk begrijpt het belang van zowel looks als prestaties en integreert deze aspecten in elk aspect van hun velgdesign. Of u nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een complete transformatie van uw voertuig, C9 Wheels biedt een oplossing die stijl, prestaties en kwaliteit combineert. Met C9 Wheels kiest u voor een merk dat zich inzet voor uitmuntendheid en innovatie in de auto-industrie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte C9 velgen voor uw voertuig te vinden.

C9 velgen overzicht

C9 velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek C9 Wheels, uw keuze voor onderscheidende aftermarket velgen. Kies uit Chronos en Cortez series voor topprestaties en stijl.

Bestel velgen van C9 Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande C9 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte C9 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op C9 Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe C9 Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik C9 Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen C9 Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of C9 Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of C9 Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke C9 Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden C9 Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De C9 Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u C9 Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van C9 Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn C9 Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw C9 Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik C9 Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van C9 Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste C9 Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke C9 Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken