Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cheetah Wheels

Cheetah Wheels: High-end tuning velgen met unieke afmetingen

Cheetah Wheels staat bekend om hun High-End Tuning Wielen, die uniek zijn doordat de achteras een andere afmeting kan hebben dan de vooras. Dit biedt een aanzienlijke mate van personalisatie en aanpassing aan specifieke voertuigen en hun rijstijlen. Het assortiment van Cheetah Wheels omvat maten van 19" en 20" met velgbreedtes variërend van 8,5" tot 11", waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan auto's en tuning projecten. Deze wielen worden geproduceerd met de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uitgerust met TÜV-certificaten of ABE's, wat essentieel is voor de productie en de bijna wereldwijde verkoop van deze lichtmetalen wielen. Elk wiel ondergaat strenge testen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van technologie en afwerking. Alleen na een positieve beoordeling door de Duitse TÜV worden de wielen op auto's gemonteerd. In het assortiment bevinden zich modellen zoals de CV01 in titanium en de CV04 in antraciet met gepolijste voorkant en mat zwart met gepolijste accenten, verkrijgbaar in maten van 18 tot 19 inch. De LOMBARTHO LX-serie, beschikbaar in gunmetal met gepolijste voorkant en hyperzwart, strekt zich uit tot maten van 20 tot 22 inch, wat de veelzijdigheid en de brede toepasbaarheid van Cheetah Wheels benadrukt. Cheetah Wheels zijn de perfecte keuze voor auto-eigenaren die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, prestatie en exclusiviteit. Ze bieden niet alleen een esthetische upgrade voor elk voertuig, maar verzekeren ook van een optimale rijervaring dankzij hun kwaliteit en technologische voortreffelijkheid. Met Cheetah Wheels is uw auto gegarandeerd van een opvallende verschijning en uitzonderlijke prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cheetah velgen voor uw voertuig te vinden.

Cheetah velgen overzicht

Cheetah velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de luxe van Cheetah Wheels, ideaal voor tuning liefhebbers. Beschikbaar in maten van 18" tot 22", met TÜV-certificatie voor gegarandeerde kwaliteit.Alle Cheetah velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Cheetah Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Cheetah velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cheetah velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Cheetah Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Cheetah Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Cheetah Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Cheetah Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Cheetah Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Cheetah Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Cheetah Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Cheetah Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Cheetah Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Cheetah Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Cheetah Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Cheetah Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Cheetah Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Cheetah Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Cheetah Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Cheetah Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Cheetah Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken