Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Coventry

Coventry Wheels: Exclusieve velgen voor Jaguar

Coventry Wheels is een vooraanstaand merk dat zich exclusief richt op het ontwikkelen van speciale wieluitrustingen voor Jaguar auto's. De complexiteit en unieke vereisten van Jaguars, zoals specifieke naafcentrering, offset, en boutpatronen, hebben geleid tot de oprichting van Coventry, met als doel wielen te vervaardigen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van Jaguar voertuigen.

Elk wiel van Coventry is met zorg ontworpen om esthetisch overeen te komen met de unieke stijl van verschillende Jaguar modellen, zoals de S-Type, X-Type, XK, en XJ. De wielen worden aangeboden in verschillende afwerkingen, waaronder Hyper Silver, Gloss Black, en Chrome, en zijn beschikbaar in maten variërend van 17 tot 20 inch.

Bij Coventry ligt de focus op het produceren van wielen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan hoge prestatienormen. Technologieën zoals Rotary Forging™ worden toegepast om de sterkte te maximaliseren en de rotatiemassa te minimaliseren. Bovendien stelt hun tweedelige wielbenadering Coventry in staat om complexe ontwerpen te realiseren die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Een voorbeeld van hun productaanbod is de Coventry Holbrook, beschikbaar in zwart met gepolijste afwerking, in maten van 19 tot 21 inch. Coventry Wheels staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, waardoor ze een gewilde keuze zijn voor Jaguar-eigenaren die op zoek zijn naar een upgrade die zowel qua uiterlijk als prestaties bij hun voertuig past.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Coventry velgen voor uw voertuig te vinden.

Coventry velgen overzicht

Coventry velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Coventry Wheels, gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte, stijlvolle en hoogwaardige wielen exclusief voor Jaguar auto's.

Bestel velgen van Coventry en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Coventry velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Coventry velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Coventry velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Coventry velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Coventry velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Coventry velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Coventry velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Coventry velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Coventry velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Coventry velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Coventry velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Coventry online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Coventry eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Coventry velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Coventry velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Coventry velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Coventry bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Coventry velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Coventry velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken