Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Delta 4x4

Delta 4x4 velgen: Off-Road expertise en innovatie

Delta 4x4 is synoniem voor precisie, innovatie en totale veiligheid in de wereld van off-road rijden. Opgericht in 1980, heeft Delta 4x4 zich ontwikkeld tot een vooraanstaand merk, bekend om zijn hoogwaardige off-road accessoires en velgen. Ze combineren vakmanschap met de nieuwste technologieën om producten te leveren die elk avontuur verbeteren. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid wordt weerspiegeld in elk product dat ze maken.

Delta 4x4 heeft een rijke geschiedenis in de rallysport, waaronder deelnames aan de legendarische Parijs-Dakar Rally. Deze ervaringen hebben bijgedragen aan het ontwikkelen van producten die zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden presteren. Hun velgenassortiment, waaronder modellen zoals BlakTrak, Klassik, en WP, zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van off-road liefhebbers die zowel stijl als functionaliteit waarderen.

De producten van Delta 4x4 zijn een belichaming van hun filosofie: ze gebruiken niet alleen hoogwaardige grondstoffen, maar integreren ook hun diepgewortelde waarden en passie voor off-road rijden. Met een focus op constante verbetering en innovatie, blijft Delta 4x4 een pionier in de industrie, en biedt het rijders de mogelijkheid om hun off-road ervaring naar een hoger niveau te tillen. Hun velgen en accessoires zijn meer dan alleen onderdelen; ze zijn een verlengstuk van de avontuurlijke geest van elke off-road liefhebber.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Delta 4x4 velgen voor uw voertuig te vinden.

Delta 4x4 velgen overzicht

Delta 4x4 velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar off-road precisie en veiligheid met Delta 4x4's geavanceerde accessoires. Ontdek hun geschiedenis in de rallywereld en een breed scala aan velgen.Alle Delta 4x4 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Delta 4x4 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Delta 4x4 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Delta 4x4 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Delta 4x4 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Delta 4x4 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Delta 4x4 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Delta 4x4 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Delta 4x4 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Delta 4x4 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Delta 4x4 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Delta 4x4 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Delta 4x4 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Delta 4x4 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Delta 4x4 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Delta 4x4 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Delta 4x4 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Delta 4x4 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Delta 4x4 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Delta 4x4 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Delta 4x4 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken