Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Enkei

Enkei velgen: Hoogwaardige kwaliteit en racing prestaties

Enkei, een vooraanstaand Aziatisch merk in de wereld van racing wielen, staat al sinds de oprichting bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit. De lichtmetalen velgen van Enkei zijn hoog gewaardeerd in vormgeving, gewicht en design, wat ze een favoriete keuze maakt voor zowel professionele raceteams in de Formule 1 als in de Aziatische Drift Series.

Deze wielen zijn niet alleen populair onder raceliefhebbers vanwege hun sportieve uiterlijk, maar ook vanwege de technische superioriteit. Enkei's inzet voor kwaliteit en veiligheid is ook bevestigd door de Duitse TÜV-certificering, wat wijst op een naleving van de hoogste normen in kwaliteit en veiligheid.

Het assortiment van Enkei omvat een breed scala aan modellen zoals de Blackhawk, Commander, Compe, Cyclone en Draco, elk verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen zoals mat zwart, zilver, brons, gunmetal, en met gepolijste oppervlakken. Deze diversiteit verzekert dat er voor elke autoliefhebber een passende stijl en functionaliteit beschikbaar is.

Enkei velgen staan synoniem voor technische precisie en esthetische verfijning, wat ze een topkeuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een upgrade van hun voertuig met wielen die zowel prestatie als stijl leveren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Enkei velgen voor uw voertuig te vinden.

Enkei velgen overzicht

Enkei velgen gemakkelijk online bestellen

Verken Enkei's assortiment van topklasse lichtmetalen velgen, erkend in de Formule 1 en Aziatische Drift Series, voor een superieure rijervaring en sportieve esthetiek.

Bestel velgen van Enkei en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Enkei velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Enkei velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Enkei velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Enkei velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Enkei velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Enkei velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Enkei velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Enkei velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Enkei velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Enkei velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Enkei velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Enkei online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Enkei eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Enkei velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Enkei velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Enkei velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Enkei bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Enkei velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Enkei velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken