Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Enzo

Enzo velgen: Hoogwaardige lichtmetalen velgen voor elk seizoen

Enzo, een prominente naam in de wereld van lichtmetalen wielen, versterkt zijn positie in de tuningmarkt met een uitzonderlijk aanbod aan velgen. Bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, biedt Enzo velgen die zijn ontworpen om te imponeren in zowel functionaliteit als esthetiek.

De drie hoofdseries, Enzo B, W en H, demonstreren de veelzijdigheid en innovatie van het merk. De B-serie, bekend om zijn lichtgewicht constructie en hoge weerstand, past zich naadloos aan alle seizoenen aan, waarbij de focus ligt op een optimale balans tussen prijs en prestatie. De W-serie, speciaal gecreëerd voor winterse omstandigheden, valt op door zijn ongekunstelde siebenspeichiges design en klassieke uitstraling, terwijl de H-serie met zijn vijfspaaks design en schitterende zilverkleurige afwerking een statement maakt.

Gevestigd in Siegburg, toont Enzo zijn expertise door een divers assortiment aan wielen aan te bieden die niet alleen qua design, maar ook in veerkracht en duurzaamheid excelleren. Elk wiel getuigt van een ongeëvenaarde kwaliteitsstandaard, waarbij de beproefde veerkracht in elk seizoen de hoeksteen vormt van het merk. Kiezen voor Enzo betekent kiezen voor een symbiose van stijl, duurzaamheid en prestaties, ontworpen om elke rit te transformeren in een uitzonderlijke ervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Enzo velgen voor uw voertuig te vinden.

Enzo velgen overzicht

Enzo velgen gemakkelijk online bestellen

ntdek Enzo wielen, toonaangevend in kwaliteit en design. Kies uit de Enzo B, G en W series voor duurzaamheid en stijl in alle weersomstandigheden.Alle Enzo velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Enzo en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Enzo velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Enzo velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Enzo velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Enzo velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Enzo velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Enzo velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Enzo velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Enzo velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Enzo velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Enzo velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Enzo velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Enzo online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Enzo eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Enzo velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Enzo velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Enzo velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Enzo bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Enzo velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Enzo velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken