Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Foose

Foose velgen: Prestigieuze keuze voor klassieke auto's en Resto-mods

Foose wielen staan symbool voor het ultieme in prestaties en stijl voor klassieke auto's en resto-mod voertuigen. Elk wiel van dit merk draagt het prestigieuze keurmerk van de wereldberoemde koning van de douane, een garantie voor uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Het assortiment omvat een diversiteit aan ontwerpen en maten, variërend van 15 tot 26 inch, geschikt voor een breed scala aan Amerikaanse klassiekers zoals Chevy, Ford en Dodge.

Elk Foose wiel wordt met de grootste zorg en precisie handgemaakt in het MHT-hoofdkwartier in Los Angeles. Klanten hebben de keuze uit een uitgebreid palet aan afwerkingen, van mat zwart tot chroom en brons. Bovendien zorgt Foose's efficiënte distributienetwerk voor een snelle levering.

Met Foose wielen transformeer je jouw auto in een ware hot rod, een droom voor elke autoliefhebber. Hun indrukwekkende design en prestaties worden onderstreept door de talloze Ridler Awards die het merk in ontvangst heeft genomen. Foose biedt een reeks van modellen zoals de CF8 in mat zwart of zilver, de Impala in diverse afwerkingen, de opvallende Knuckle in chroom of mat gunmetal, en de elegante Legend en Merlot modellen in verschillende kleuren en maten. Elk model is ontworpen met specifieke kenmerken om aan de unieke eisen en stijl van elke auto en eigenaar te voldoen. Met Foose wielen kies je voor een combinatie van tijdloze elegantie en moderne prestaties, een essentiële toevoeging voor elke autoliefhebber.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Foose velgen voor uw voertuig te vinden.

Foose velgen overzicht

Foose velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Foose wielen, onderschreven door de koning van de douane. Handgemaakt voor Amerikaanse klassiekers zoals Chevy en Ford, met een breed scala aan maten en kleuren.

Bestel velgen van Foose en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Foose velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Foose velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Foose velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Foose velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Foose velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Foose velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Foose velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Foose velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Foose velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Foose velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Foose velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Foose online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Foose eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Foose velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Foose velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Foose velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Foose bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Foose velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Foose velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken