Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Keskin

Keskin velgen: Innovatie en kwaliteit in autostyling

Keskin staat al meer dan 30 jaar symbool voor betrouwbaarheid en kwaliteit in het middensegment van de automarkt. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1985 in Mannheim, heeft Keskin zich ontwikkeld tot een vooraanstaand merk met een wereldwijd bereik in meer dan 90 landen. Het merk is niet alleen gericht op velgen, maar biedt ook een diversiteit aan banden, waardoor het een uitstekende keuze is voor automobilisten die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

De velgen van Keskin, zoals de KT15 Speed, KT17 Hurricane en KT20 Future, kenmerken zich door hun exclusieve design en sterke constructie. De velgen zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen, zoals mat zwart met gepolijste lip of Palladium met gepolijste voorkant, waardoor er voor elke auto en elke stijl een perfecte match is. Keskin velgen zet in op innovatie en kwaliteit, waarmee het een onmiskenbare upgrade biedt voor elk voertuig. Met Keskin velgen kiest u voor Duitse precisie en een opvallende uitstraling voor uw auto. Ontdek de unieke collectie en vind de velgen die bij uw persoonlijke stijl en auto passen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Keskin velgen voor uw voertuig te vinden.

Keskin velgen overzicht

Keskin velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Keskin Velgen, het Duitse merk bekend voor zijn unieke designs en robuuste kwaliteit. Kies uit een breed assortiment voor een stijlvolle upgrade van uw voertuig.

Bij diverse modellen van Keskin kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Keskin velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Keskin en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Keskin velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Keskin velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Keskin velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Keskin velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Keskin velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Keskin velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Keskin velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Keskin velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Keskin velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Keskin velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Keskin velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Keskin online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Keskin eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Keskin velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Keskin velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Keskin velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Keskin bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Keskin velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Keskin velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken