Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo KMC

KMC velgen: Baanbrekende ontwerpen voor extreme prestaties

KMC, opgericht in 1982, staat synoniem voor grensverleggende prestaties en innovatieve wielontwerpen. Dit merk heeft zich gevestigd als een pionier in de velgenindustrie, met een focus op het creëren van wielen die zowel op het asfalt als daarbuiten excelleren. KMC Wheels zijn niet alleen ontworpen om visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook om de uitdagingen van elk terrein aan te kunnen.

Bij KMC draait alles om het overschrijden van conventionele grenzen in de motorsport en daarbuiten. Hun wielen zijn het resultaat van een compromisloze aanpak in kwaliteit, functionaliteit en design. Elk wiel is een belichaming van het merk's filosofie: het leveren van producten die bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden en tegelijkertijd een statement maken qua stijl.

KMC's assortiment omvat een diversiteit aan wielen, zoals de KM229 Machete Crawl, KM234 Grenade Desert, en KM235 Grenade Crawl, elk met unieke kenmerken en ontwerpen. Dit geeft de consument een breed scala aan keuzes, passend bij hun specifieke voorkeuren en behoeften.

Een belangrijk aspect van KMC's succes is hun vermogen om innovatie te combineren met praktische toepasbaarheid. Hun wielen zijn niet alleen ontworpen voor visuele impact, maar ook voor ongeëvenaarde prestaties. Dit maakt KMC-wielen ideaal voor degenen die op zoek zijn naar wielen die zowel in de stad als off-road kunnen presteren.

Het merk staat ook bekend om zijn inzet voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de jaren '80, heeft KMC bewezen dat hun wielen betrouwbaar en bestendig zijn onder alle omstandigheden. Dit vertrouwen in hun producten wordt weerspiegeld in hun sterke aanwezigheid in de markt en de loyaliteit van hun klanten.

KMC is meer dan alleen een wielmerk; het is een keuze voor de avontuurlijke, prestatiegerichte bestuurder die geen genoegen neemt met het gewone. KMC's wielen zijn niet alleen een toevoeging aan een voertuig, ze zijn een verlengstuk van de persoonlijkheid en stijl van de bestuurder. Voor diegenen die op zoek zijn naar wielen die zowel esthetisch als functioneel aan de top staan, biedt KMC de perfecte oplossing.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte KMC velgen voor uw voertuig te vinden.

KMC velgen overzicht

KMC velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de grenzen van prestatie en stijl met KMC Velgen. Innovatieve ontwerpen en superieure kwaliteit, perfect voor motorsportliefhebbers en avonturiers.

Bestel velgen van KMC en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande KMC velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte KMC velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op KMC velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe KMC velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik KMC velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen KMC velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of KMC velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of KMC velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke KMC velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden KMC velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De KMC velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u KMC online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van KMC eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn KMC velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw KMC velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik KMC velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van KMC bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste KMC velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke KMC velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken