Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Konigsrader

Königsräder velgen: Ultiem design en kwaliteit uit Duitsland

Königsräder Wheels, met zijn wortels diep in Duitsland, belichaamt de essentie van ultiem design, innovatieve productiemethoden en lichtgewicht constructie. De naam 'Königsräder' (Koninklijke Wielen) spreekt boekdelen over hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Deze wielen, bekend om hun winterhardheid en uitstekende kwaliteit, worden vervaardigd door deskundig en goed opgeleid personeel, wat resulteert in producten die zowel technisch geavanceerd als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Het assortiment van Königsräder biedt een breed scala aan opties, geschikt voor diverse voertuigtypen. Met modellen zoals KR1, KR2, KR3 en KR4, beschikbaar in zwarte, zilveren, bronzen en 'Crystal Silver' afwerkingen, biedt Königsräder een diversiteit die past bij elke smaak en voorkeur. Elke velg is ontworpen met het oog op prestaties en stijl, waarbij lichtgewicht materialen worden gecombineerd met robuuste constructies.

De KR-serie, die varieert in maten en afwerkingen, weerspiegelt de kernwaarden van Königsräder: de combinatie van technologische innovatie met een tijdloze esthetiek. De velgen zijn niet alleen functioneel superieur, maar ook visueel verbluffend, waardoor ze een populaire keuze zijn voor automobilisten die waarde hechten aan kwaliteit en design.

Königsräder's toewijding aan uitmuntendheid in elk aspect van hun productieproces maakt hun velgen een toonbeeld van Duitse precisie en vakmanschap. Deze wielen zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een statement van klasse en prestatie, een perfecte keuze voor de autoliefhebber die het beste zoekt in zowel vorm als functie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Konigsrader velgen voor uw voertuig te vinden.

Konigsrader velgen overzicht

Konigsrader velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de superieure kwaliteit en het lichtgewicht design van Königsräder wielen, geproduceerd in Duitsland. Perfect voor elke auto, met een breed assortiment aan stijlen.

Bij diverse modellen van Konigsrader kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Konigsrader velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Konigsrader en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Konigsrader velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Konigsrader velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Konigsrader velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Konigsrader velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Konigsrader velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Konigsrader velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Konigsrader velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Konigsrader velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Konigsrader velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Konigsrader velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Konigsrader velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Konigsrader online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Konigsrader eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Konigsrader velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Konigsrader velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Konigsrader velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Konigsrader bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Konigsrader velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Konigsrader velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken