Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Lenso

Lenso velgen: Hoogwaardige, duurzame aftermarket wielen

Lenso, al meer dan drie decennia een vooraanstaand naam in de wielindustrie, specialiseert zich in het produceren van hoogwaardige aftermarket en OEM wielen. Onze expertise ligt in het bieden van een breed scala aan wielen, van 4x4 tot racewielen, allemaal vervaardigd uit hoogwaardig aluminium uit Dubai VAE, wat garant staat voor topkwaliteit en duurzaamheid.

Hun velgen, bekend om hun sterkte en stijlvolle ontwerpen, zijn perfect voor zowel on-road als off-road avonturen. De BSX-serie, beschikbaar in zwart, goud en zilver met een gepolijste lip, biedt een elegante uitstraling voor elke auto. De Concerto en CQA lijnen, beide met een zwarte afwerking en gepolijste voorzijde, zijn ideaal voor diegenen die een strakke, moderne look verkiezen.

Lenso zet zich in voor innovatie en kwaliteit, en blijft voortdurend nieuwe technologieën en designs ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van automobilisten te voldoen. Elk wiel doorloopt strenge testen om zowel de veiligheid als de prestaties te waarborgen, zodat u met vertrouwen de weg op kunt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Lenso velgen voor uw voertuig te vinden.

Lenso velgen overzicht

Lenso velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Lenso Velgen, de toonaangevende fabrikant van kwalitatieve aftermarket en OEM wielen. Kies uit een breed scala aan stijlen, waaronder 4x4 en racewielen.

Bestel velgen van Lenso en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Lenso velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Lenso velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Lenso velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Lenso velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Lenso velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Lenso velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Lenso velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Lenso velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Lenso velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Lenso velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Lenso velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Lenso online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Lenso eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Lenso velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Lenso velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Lenso velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Lenso bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Lenso velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Lenso velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken