Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MAK

MAK velgen: Italiaans design en kwaliteit voor alle auto's

MAK staat symbool voor Italiaans vakmanschap in de autobranche. Sinds 1990 ontwerpt en produceert MAK hoogwaardige lichtmetalen velgen, voortbouwend op de rijke expertise van de families Magri en Cervati in de automotive sector. Deze samenwerking resulteert in een productlijn die zowel veelzijdig als esthetisch verfijnd is, perfect passend bij elk type voertuig.

Het aanbod van MAK omvat velgen voor een breed scala aan auto's, van elegante sedans tot veelzijdige SUV's en robuuste 4x4's. Elk model, zoals de 'MAK Stone 5' met zijn winterbestendige ontwerp en de stijlvolle 'MAK Speciale', benadrukt het typisch Italiaanse gevoel voor design. Deze designs variëren van sportief en agressief tot klassiek en futuristisch, waardoor er voor elke smaak en behoefte een perfecte match is.

Met een constante evolutie in stijl en technologie, garandeert MAK dat elke velg niet alleen een statement van smaak is, maar ook voldoet aan de hoogste standaarden van duurzaamheid en prestatie. Of het nu gaat om de 'MAK DaVinci' of de robuuste 'MAK Load 5', elke MAK velg is een toonbeeld van innovatie en esthetiek, klaar om elke rit te transformeren in een unieke ervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MAK velgen voor uw voertuig te vinden.

MAK velgen overzicht

MAK velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de Italiaanse elegantie met MAK velgen. Geschikt voor diverse auto's, van SUV's tot sedans, beschikbaar in diverse stijlen en maten.

Bij diverse modellen van MAK kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Tesla, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle MAK velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

MAK geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt MAK velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van MAK kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van MAK en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande MAK velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MAK velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op MAK velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe MAK velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik MAK velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen MAK velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of MAK velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of MAK velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke MAK velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden MAK velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De MAK velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u MAK online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van MAK eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn MAK velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw MAK velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik MAK velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van MAK bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste MAK velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke MAK velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.