Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Mandrus

Mandrus: Premium aftermarket velgen voor Mercedes Benz

Mandrus Wheels heeft zich gevestigd als een marktleider in de productie van aftermarket wielen specifiek voor Mercedes Benz. Met een diepgewortelde toewijding aan innovatie en een obsessie voor kwaliteit, biedt Mandrus een reeks velgen die niet alleen de originele Mercedes velgen evenaren, maar deze vaak overtreffen.

De kern van Mandrus' filosofie is het leveren van prestatieverbeterende velgen. Het merk richt zich op gewichtsbesparing, een cruciaal element voor voertuigprestaties. Dit wordt bereikt door het gebruik van eigen aluminiumlegeringen en geavanceerde technieken zoals Rotary Forging™. Deze methodiek verandert de moleculaire structuur van metaal, waardoor velgen lichter en sterker worden, met name aan de omtrek.

Mandrus' assortiment, waaronder modellen als Atlas, Estate, Forscher en Miglia, wordt gekenmerkt door hun esthetische aantrekkingskracht en technische precisie. De velgen zijn ontworpen om perfect te passen bij de naaf van Mercedes Benz voertuigen, wat zorgt voor een trillingsvrije rijervaring. Dit streven naar naadloze integratie uit zich ook in de mogelijkheid om originele Mercedes centerdoppen en bandenspanningscontrolesystemen te gebruiken met Mandrus wielen.

Het aanbod, variërend van stijlen als matt black, gunmetal en silver with polished face, biedt opties voor elke smaak. Of het nu gaat om de stoere look van de Mandrus Otto of de klassieke elegantie van de Mandrus Stirling, elk wiel is een toonbeeld van de Mandrus-belofte: ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties, perfect afgestemd op de behoeften en esthetiek van de Mercedes Benz-eigenaar. Mandrus bewijst keer op keer dat aftermarket wielen niet alleen een esthetische upgrade kunnen zijn, maar ook een significante bijdrage kunnen leveren aan de rijervaring en prestaties van een voertuig.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mandrus velgen voor uw voertuig te vinden.

Mandrus velgen overzicht

Mandrus velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Mandrus Wheels - de ultieme keuze voor Mercedes Benz aftermarket velgen. Ervaar superieure kwaliteit, innovatieve lichtgewicht ontwerpen en naadloze integratie.

Bij diverse modellen van Mandrus kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Mandrus en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Mandrus velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mandrus velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Mandrus velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Mandrus velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Mandrus velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Mandrus velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Mandrus velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Mandrus velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Mandrus velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Mandrus velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Mandrus velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Mandrus online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Mandrus eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Mandrus velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Mandrus velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Mandrus velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Mandrus bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Mandrus velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Mandrus velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken