Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MM-Concepts

MM-Concepts: Duitse kwaliteits velgen en tijdloos design

MM-Concepts, een gerenommeerd Duits merk, staat bekend om zijn expertise in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen die de essentie van Duitse kwaliteit en uniek design combineren. Het merk richt zich op het leveren van velgen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen maar ook voorbijgaan aan tijdelijke modetrends, waardoor ze een tijdloze keuze zijn voor autoliefhebbers.

Elke MM-Concepts velg is het resultaat van deskundige engineering en wordt vervaardigd met de beste materialen, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden. Deze velgen zijn ideaal voor bestuurders die waarde hechten aan duurzaamheid en een lange levensduur.

De MM-Concepts collectie omvat diverse modellen zoals de MM01, MM02, MM03, MM04, MM05 en MM06, verkrijgbaar in een reeks van afwerkingen zoals zwart, antraciet, brons, en zilver. Deze velgen zijn beschikbaar in maten variërend van 18 tot 20 inch, en bieden opties voor zowel subtiele elegantie als opvallende esthetiek.

Elke MM-Concepts velg wordt onderworpen aan strenge kwaliteitstests en is voorzien van een TÜV-certificering, wat een garantie biedt voor zowel kwaliteit als veiligheid. Dit maakt MM-Concepts velgen een betrouwbare en veilige keuze voor iedereen die op zoek is naar een upgrade van hun voertuig met hoogwaardige, stijlvolle velgen. MM-Concepts belichaamt de perfecte balans tussen technische perfectie en esthetische verfijning, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar het beste in wielontwerp en prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MM-Concepts velgen voor uw voertuig te vinden.

MM-Concepts velgen overzicht

MM-Concepts velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar superieure Duitse kwaliteit met MM-Concepts lichtmetalen velgen. Uniek design, TÜV-certificering en duurzaamheid voor alle omstandigheden. Beschikbaar in diverse maten.

Bij diverse modellen van MM-Concepts kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle MM-Concepts velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van MM-Concepts en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande MM-Concepts velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MM-Concepts velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op MM-Concepts velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe MM-Concepts velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik MM-Concepts velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen MM-Concepts velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of MM-Concepts velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of MM-Concepts velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke MM-Concepts velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden MM-Concepts velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De MM-Concepts velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u MM-Concepts online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van MM-Concepts eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn MM-Concepts velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw MM-Concepts velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik MM-Concepts velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van MM-Concepts bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste MM-Concepts velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke MM-Concepts velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken