Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MSW

MSW velgen: Italiaanse stijl en betrouwbaarheid voor elk voertuig

MSW, bekend om zijn focus op veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid, biedt een uitgebreid assortiment lichtmetalen velgen die een verfijnd ontwerp combineren met betaalbare prijzen. Elk wiel van MSW is ontworpen en ontwikkeld in Italië, een land dat bekend staat om zijn rijke designtradities, en wordt getest onder verschillende weersomstandigheden om zowel in de zomer als in de winter te presteren.

De velgen van MSW zijn meer dan alleen een functioneel onderdeel; ze zijn een cruciaal designelement dat het uiterlijk en de prestaties van elke auto, SUV, VAN, 4x4, offroad voertuig of camper kan verbeteren. Dit maakt ze een ideale keuze voor zowel zakelijke doeleinden als vrijetijdsuitstapjes, waarbij design, veiligheid, rijplezier en gemoedsrust centraal staan.

Het assortiment van MSW omvat een verscheidenheid aan modellen van de MSW 19 tot MSW 99, De MSW Cross Over, MSW Sahara 5, MSW Sahara 6, MSW X2, MSW X4. Deze modellen zijn beschikbaar in een breed scala aan maten en afwerkingen, waaronder mat zwart, grijs zilver, antraciet en hyper zilver, wat de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van het merk onderstreept.

MSW's toewijding aan kwaliteit en design maakt hun velgen niet alleen een veilige keuze, maar ook een esthetisch verrijkende toevoeging aan elk voertuig. Met een MSW wiel kiest u voor een perfecte combinatie van Italiaanse stijl, veiligheid en betrouwbaarheid, waardoor uw voertuig zich zowel op het gebied van uiterlijk als prestaties onderscheidt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MSW velgen voor uw voertuig te vinden.

MSW velgen overzicht

MSW velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek MSW velgen, waar Italiaans design, veiligheid en duurzaamheid samenkomen. Kies uit een breed assortiment voor uw auto, SUV of camper, tegen betaalbare prijzen.

Bij diverse modellen van MSW kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Tesla, Mercedes-Benz en Volvo. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle MSW velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van MSW en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande MSW velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MSW velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op MSW velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe MSW velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik MSW velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen MSW velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of MSW velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of MSW velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke MSW velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden MSW velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De MSW velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u MSW online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van MSW eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn MSW velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw MSW velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik MSW velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van MSW bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste MSW velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke MSW velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken