Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo NIU

NIU Wheels: Hoogwaardige lichtmetalen velgen voor uw auto

NIU, een gecertificeerd ISO 9001 producent, specialiseert zich in de productie van topkwaliteit lichtmetalen velgen die een uitstekende balans tussen lichtheid en duurzaamheid bieden. Hun gebruik van een geavanceerde aluminiumlegering met silicium en mangaan garandeert een product dat zowel lichtgewicht als robuust is, essentieel voor het verbeteren van de rijervaring en het comfort.

Elke NIU velg is ontworpen met het oog op thermische geleidbaarheid, wat zorgt voor effectieve warmteafvoer tijdens het remproces. Dit unieke kenmerk biedt een aanzienlijk voordeel, vooral bij intensief remmen, door het verminderen van warmteophoping en het verbeteren van de remprestaties. Bovendien draagt de lichtmetalen structuur bij aan een betere luchtstroom rond de velg, wat helpt bij het koelen van de schijfremmen en de algehele efficiëntie van het remsysteem verhoogt.

De stijfheid van NIU velgen is een ander cruciaal aspect dat ze onderscheidt. Deze eigenschap draagt bij aan de algemene structurele integriteit van de velg, waardoor een betere handling en stabiliteit van het voertuig wordt gegarandeerd. Het elegante ontwerp en de matte zwarte afwerking van de NIU Y velgen, beschikbaar in 20 inch, combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor automobilisten die waarde hechten aan zowel prestaties als stijl.

NIU's toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is evident in elk aspect van hun productieproces. Van de zorgvuldige materiaalkeuze tot de nauwkeurige fabricagemethoden, NIU streeft ernaar velgen te leveren die de prestaties, veiligheid en het rijcomfort verhogen. Met hun geavanceerde technologie en aandacht voor detail, zijn NIU velgen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, stijlvolle en hoogwaardige lichtmetalen wielen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte NIU velgen voor uw voertuig te vinden.

NIU velgen overzicht

NIU velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek NIU Velgen, vervaardigd met hoogwaardige aluminiumlegeringen voor optimale prestaties en comfort. Perfecte keuze voor elke auto.Alle NIU velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van NIU en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande NIU velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte NIU velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op NIU velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe NIU velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik NIU velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen NIU velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of NIU velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of NIU velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke NIU velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden NIU velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De NIU velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u NIU online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van NIU eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn NIU velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw NIU velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik NIU velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van NIU bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste NIU velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke NIU velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken