Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo NNX Forged

NNX Forged velgen: Maatwerk gesmede velgen voor luxe auto's

NNX Forged, opgericht in 2013, staat bekend om zijn expertise in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gesmede wielen voor de high-end automarkt. Met meer dan twee decennia ervaring in wielontwikkeling, productie en verkoop, onderscheidt het merk zich door zijn focus op maatwerkoplossingen voor premium automerken zoals BMW, Mercedes, Audi, Maserati, Land Rover en Porsche. De wielen van NNX Forged worden vervaardigd uit lucht- en ruimtevaartkwaliteit aluminium 6061-T6, dat wordt gevormd door direct smeden met tienduizenden tonnen druk. Dit proces resulteert in een dichtere structuur van de aluminiummoleculen, wat de wielen niet alleen lichter maar ook duurzamer maakt. Elke velg wordt onderworpen aan uitgebreide tests, waaronder dynamische balans- en uitlooptests, buigmoeheidtests, radiale vermoeidheidstests en 13° impacttests, om te waarborgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het assortiment van NNX Forged omvat modellen zoals de D163, die uitblinkt in een zwarte afwerking met gepolijste voorkant en beschikbaar is in 20- en 22-inch maten. De D21 SPORTLINE, met zijn zwarte afwerking en gepolijste lip, is een toonbeeld van stijl en verfijning in 20-inch formaat. Voor een meer subtiele elegantie biedt de D594 in het zwart, beschikbaar in 20- en 21-inch, een perfecte combinatie van luxe en prestatie. NNX Forged, bekend om zijn uitstekende kwaliteit en kosteneffectiviteit, heeft lof ontvangen van zowel bedrijven als autoliefhebbers. De focus op klanttevredenheid, aangevuld met een perfecte after-sales service, maakt NNX Forged een topkeuze voor diegenen die streven naar een onderscheidende en hoogwaardige upgrade van hun voertuig. Met een portfolio van producten die de trends in de industrie leiden, is NNX Forged een synoniem voor luxe, stijl en ongeëvenaarde prestaties in de wereld van gesmede wielen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte NNX Forged velgen voor uw voertuig te vinden.

NNX Forged velgen overzicht

NNX Forged velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek NNX Forged, expert in hoogwaardige, op maat gemaakte gesmede wielen voor luxe auto's zoals BMW, Mercedes, en Audi. Kies uit een assortiment van stijlen voor een unieke rijervaring.

Bestel velgen van NNX Forged en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande NNX Forged velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte NNX Forged velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op NNX Forged velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe NNX Forged velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik NNX Forged velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen NNX Forged velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of NNX Forged velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of NNX Forged velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke NNX Forged velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden NNX Forged velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De NNX Forged velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u NNX Forged online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van NNX Forged eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn NNX Forged velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw NNX Forged velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik NNX Forged velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van NNX Forged bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste NNX Forged velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke NNX Forged velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken