Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Premier Edition

Premier Edition: Concave Velgen: Luxe en Kwaliteit

Premier Edition, een merk dat zich onderscheidt door zijn harmonie met originele designconcepten, richt zich op het herdefiniëren van carrosserielijnen voor een agressiever en dynamischer uiterlijk. Hun filosofie benadrukt het belang van kwaliteit en het gebruik van superieure materialen bij de productie van hun onderdelen, wat resulteert in een hoogwaardige lijn van aerodynamische onderdelen en velgen. De Premier Edition-producten zijn een samensmelting van traditioneel vakmanschap en moderne engineering, waardoor elk product voldoet aan de hoogste internationale testnormen. Hun velgen zijn niet alleen VIA & JWL gecertificeerd, maar ondergaan ook strenge testprogramma's, wat zorgt voor ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Het CS5 Concave-model is een uitstekend voorbeeld van het vakmanschap en het innovatieve design van Premier Edition. Deze velgen zijn verkrijgbaar in mat zwart met een gepolijste voorkant, mat gunmetal met een gepolijste voorkant, en mat zilver, allemaal in de maat 22 inch. Deze ontwerpen combineren esthetische aantrekkingskracht met functionele prestaties, wat ze ideaal maakt voor autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel stijl als prestatie. Premier Edition blijft trouw aan zijn naam door altijd producten van 'eerste klas' kwaliteit te leveren die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van hun klanten, maar deze ook overtreffen. Elk product van Premier Edition draagt bij aan het unieke karakter van een auto, waardoor het zich onderscheidt van de massa. Met hun focus op kwaliteit, duurzaamheid en design, zijn Premier Edition velgen een perfecte keuze voor iedereen die zijn auto wil upgraden met een vleugje luxe en verfijning.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Premier Edition velgen voor uw voertuig te vinden.

Premier Edition velgen overzicht

Premier Edition velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Premier Edition CS5 Concave Velgen, vervaardigd met superieure materialen en modern design. Een perfecte keuze voor iedereen die zijn auto wil upgraden met een vleugje luxe en verfijning

Bestel velgen van Premier Edition en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Premier Edition velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Premier Edition velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Premier Edition velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Premier Edition velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Premier Edition velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Premier Edition velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Premier Edition velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Premier Edition velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Premier Edition velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Premier Edition velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Premier Edition velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Premier Edition online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Premier Edition eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Premier Edition velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Premier Edition velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Premier Edition velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Premier Edition bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Premier Edition velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Premier Edition velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken