Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo RC Design

RC Design: Europese topkwaliteit en stijl voor uw auto

RC Design, onderdeel van de Brock groep, staat bekend om zijn superieure kwaliteit en stijlvolle ontwerpen in de wereld van lichtmetalen velgen. "Made in Europe" is een garantie voor vakmanschap en kwaliteit, iets wat al jarenlang kenmerkend is voor RC Design.

De velgen van RC Design, zoals de 'RC Design RC34' en de 'RC Design RC27', tonen de perfecte harmonie tussen esthetiek en duurzaamheid. Deze velgen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst functioneel, vooral in winterse omstandigheden dankzij de gebruikte acryl poedercoating.

Met een breed scala aan ontwerpen, en beschikbaar in diverse inchmaten, biedt RC Design een veelzijdige keuze voor elke auto en rijstijl. De 5 jaar garantie op alle volledig gespoten velgen onderstreept de betrouwbaarheid en het vertrouwen in hun producten. Of u nu zoekt naar een opvallende upgrade of subtiele elegantie, RC Design heeft de perfecte velg voor uw voertuig.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte RC Design velgen voor uw voertuig te vinden.

RC Design velgen overzicht

RC Design velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek RC Design velgen, vervaardigd in Europa, met 5 jaar garantie. Perfect voor wintergebruik dankzij de acryl poedercoating.

Bij diverse modellen van RC Design kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Ford en Fiat. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle RC Design velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van RC Design en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande RC Design velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte RC Design velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op RC Design velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe RC Design velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik RC Design velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen RC Design velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of RC Design velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of RC Design velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke RC Design velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden RC Design velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De RC Design velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u RC Design online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van RC Design eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn RC Design velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw RC Design velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik RC Design velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van RC Design bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste RC Design velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke RC Design velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken