Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Reds

Reds velgen collectie: Kwaliteit en stijl in lichtmetalen wielen

REDS is een merk dat zich onderscheidt door het aanbieden van een assortiment lichtmetalen velgen die de perfecte balans tussen stijl en kwaliteit vinden. Het merk richt zich op diegenen die zelfverzekerd zijn in hun keuze en waarde hechten aan het ontwerp en de afwerking van hun wielen.

De kwaliteit van de afwerking in REDS velgen is ongeëvenaard en is zichtbaar in elk klein detail van het wiel. Dit getuigt van een diepgaande toewijding aan vakmanschap en esthetiek. Elk wielmodel in de REDS collectie spreekt boekdelen over de explosieve persoonlijkheid die het vertegenwoordigt, en dit maakt deze velgen een opvallende keuze voor autoliefhebbers.

Het assortiment van REDS bevat modellen zoals de K2, verkrijgbaar in maten variërend van 15 tot 18 inch. Deze zijn beschikbaar in stijlvolle afwerkingen zoals Matt Black en Silver, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen en persoonlijke voorkeuren.

REDS velgen zijn niet alleen een esthetische aanvulling op een voertuig, maar ze dragen ook bij aan een unieke rijervaring. Het merk combineert moeiteloos de schoonheid van design met praktische bruikbaarheid, wat ze een perfecte keuze maakt voor diegenen die op zoek zijn naar velgen die zowel mooi als functioneel zijn. Met REDS wielen wordt elke reis een uitdrukking van persoonlijke stijl en onberispelijke smaak.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Reds velgen voor uw voertuig te vinden.

Reds velgen overzicht

Reds velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de unieke stijl en superieure kwaliteit van REDS velgen. Van Matt Black tot Silver, ontworpen voor zelfverzekerde keuzes. Perfecte afwerking in elk detail!

Bestel velgen van Reds en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Reds velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Reds velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Reds velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Reds velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Reds velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Reds velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Reds velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Reds velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Reds velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Reds velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Reds velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Reds online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Reds eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Reds velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Reds velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Reds velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Reds bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Reds velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Reds velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken