Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Riva

Riva velgen: Elegante stijl voor premium auto's

Riva, een gevestigde naam in de wereld van lichtmetalen velgen, blinkt uit in het creëren van designs die luxe en verfijning uitstralen. Speciaal ontworpen voor premium auto's, biedt Riva een assortiment velgen dat naadloos aansluit op de esthetiek van toonaangevende automerken zoals BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes en Range Rover.

In tegenstelling tot de opvallende en brutale stijlen van sommige andere merken, kiest Riva voor een meer subtiele benadering in hun ontwerp. Deze benadering betekent echter niet dat ze tekortschieten in het trekken van de aandacht. Integendeel, Riva velgen zijn ontworpen om de aandacht te trekken met hun klasse en kwaliteit, zonder te overheersend te zijn.

Een perfect voorbeeld van hun verfijnde stijl is de Riva DTM collectie. Deze velgen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten, met een bijzondere nadruk op het vullen van de wielkasten op een manier die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. De Riva DTM serie, verkrijgbaar in maten zoals 18 inch, is een toonbeeld van elegantie en is bijzonder populair onder autoliefhebbers die op zoek zijn naar dat extra vleugje verfijning.

Riva's focus ligt op het creëren van lichtmetalen velgen die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook gemaakt zijn om te presteren. Dit maakt ze een ideale keuze voor bestuurders die waarde hechten aan zowel esthetiek als functionaliteit in hun voertuigen.

Kortom, Riva velgen zijn een uitstekende keuze voor degenen die hun premium voertuigen willen upgraden met velgen die een naadloze overgang vormen van de standaard fabrieksuitrusting naar een meer gepersonaliseerde en stijlvolle uitstraling. Met Riva kiest u voor een perfecte mix van stijl, kwaliteit en prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Riva velgen voor uw voertuig te vinden.

Riva velgen overzicht

Riva velgen gemakkelijk online bestellen

Upgrade uw premium auto met Riva's naadloze, stijlvolle lichtmetalen velgen. Ontdek de Riva DTM collectie, een symbool van klasse en kwaliteit.

Bij diverse modellen van Riva kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Riva velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Riva en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Riva velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Riva velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Riva velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Riva velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Riva velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Riva velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Riva velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Riva velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Riva velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Riva velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Riva velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Riva online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Riva eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Riva velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Riva velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Riva velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Riva bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Riva velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Riva velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken